Mijn Autokopen.nl

Dreamcar International

Beurs in het land waar oldtimers steeds populairder worden

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Suzuki-klassiekers

Steeds vaker kunnen mensen hun oldtimer dromen verwezelijken. Toch, als je niet het kapitaal bezit om een klassieker aan te schaffen, vermaak je je eveneens prima op de beurs Dreamcar International.

Een klassieke auto is steeds beter financieel bereikbaar, voor een groeiende groep mensen. Niet in alleen in Nederland speelt dit, ook in België schaffen steeds meer liefhebbers en beleggers een oldtimer aan. De beurs Dreamcar International is op deze groep mensen gericht. Maar de beurs verwelkomt en vermaakt ook bezoekers die zelf geen klassieker aan kunnen schaffen. 

Behalve de old- en youngtimers die betaalbaar zijn staan op de beurs natuurlijk ook de nodige blikvangers, die slechts voor enkelen weggelegd zijn. Bevestigd zijn onder meer een Lamborghini Countach, Ferrari Testarossa, Mercedes-Benz SL, Alfa Romeo Alfetta 2600 Coupé, een Ford De Luxe uit 1940 en een zilverkleurige Rolls-Royce Wraith. 

Handelaren én particulieren vullen stands. Er wordt verkocht maar ook geruild. Artikelen die worden aangeboden zijn onderdelen, automobilia, boeken, miniatuurauto's, autokunst enzovoort. Omdat in de Belgische oldtimersector steeds meer nieuwe bedrijven starten zullen er specialisten aanwezig zijn die je nog niet eerder gezien hebt.

De autoclubs strijden weer om de beker voor de mooiste stand. Wie lost de winnende club van vorig jaar - met Amerikaanse auto's uit de jaren '40 en '50 - af? De beurs wordt georganiseerd door het Oldtimer Dreamcar online platform. Net als vorig jaar vindt de 31e editie van de beurs plaats in het Belgische Kortrijk, ten zuidwesten van Gent. 

Wanneer:
19 en 20 december 2015
Openingstijden:
van 9.30 tot 18.00 uur
Plaats:
Kortrijk Xpo
Doorniksesteenweg 216
8500 Kortrijk
België
Meer informatie:
www.oldtimerdreamcar.com/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers