Mijn Autokopen.nl

4WD Travel Reünie

Presentatie programma 2016

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

4WD Travel Reünie

4WD Travel organiseert off-road- en SUV-reizen plus 4x4-cursussen. In december kijkt de organisatie terug terwijl het tevens het programma voor 2016 presenteert. Je kunt die dag nog terreinrijden ook.

Noord-Frankrijk, Polen, Marokko, Zuid-Engeland en Kroatië waren enkele van de bestemmingen die het afgelopen jaar werden aangedaan tijdens reizen van 4WD Travel. Door de sneeuw of door de woestijn, het waren SUV- en terreinritten vol avontuur, natuur en cultuur. 

Tijdens de 4WD Travel Reünie op 13 december 2015 krijg je als bezoeker foto- en filmmateriaal te zien dat tijdens de reizen gemaakt is. Ook vertellen de reisbegeleiders en reizigers over hun belevenissen. Was je er zelf bij? Dan is de reünie een leuke gelegenheid om de reisgenoten met wie je je hebt vermaakt weer eens te spreken.

Andere activiteiten

Daarnaast presenteert 4WD Travel het reisprogramma voor 2016. Zit er dit keer iets voor jou bij? Als je je deze dag al inschrijft ontvang je maximaal 10 procent korting op de reissom. Overigens biedt de organisatie ook off-road cursussen, waarmee je je kunt voorbereiden op een reis - of gewoon wat meer uit je 4x4 kunt halen. Ook daarvoor kunnen locaties als Noord-Frankrijk aangedaan worden. 

Tijdens de reüniedag zal het motorcrossterrein De Witte Ruysheuvel in Oss open zijn voor terreinrijden. 3,5 uur lang kun je je vermaken in de zandhopen en wellicht modderbaden. Leef je lekker uit, wie weet is het de laatste gelegenheid tot terreinrijden van 2015.

Wanneer:
13 december 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.30 uur
Plaats:
motorcrossterrein De Witte Ruysheuvel
Aengelbertlaan 60
5342 LA Oss
Nederland
Meer informatie:
www.4wdtravel.nl/

Nu op voorraad