Mijn Autokopen.nl

Saab-tourrit voor Serious Request 2015

Zamel geld in voor kinderen in oorlogsgebieden

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Saab-modellen

Als eind december enkele DJ's zich weer laten opsluiten in Het Glazen Huis om geld op te halen voor Serious Request 2015 komt er in ieder geval een bijdrage van enthousiaste Saab-rijders. Die houden er bovendien een leuke tourrit aan over. 

Iedereen kent wel de jaarlijkse actie Serious Request. DJ's van radiostation 3FM laten zich dagenlang zonder vaste voeding opsluiten om, met het draaien van verzoeknummers, geld op te halen voor een goed doel. Dit jaar gaat het geld naar scholing en ontwikkelingsactiviteiten van kinderen en jongeren in oorlogs- en conflictgebieden.

Het leuke van Serious Request is dat iedere Nederlander zelf acties kan verzinnen om geld in te zamelen. Twee studentes van de ondernemersschool De Rooi Pannen in Tilburg organiseren zo'n actie in samenwerking met het SaabForum. Ze nodigen Saab-rijders uit om voorafgaand aan Serious Request een gezellige tourrit te rijden.

De tourrit

Dat gebeurt op zondag 13 december. De deelnemers verzamelen bij Saab-autobedrijf Peter Mink in Breda, voor koffie, thee en verse worstenbroodjes. Om 11 uur krijgen de rijders uitleg zodat iedereen de tocht door West-Brabant kan volbrengen. Onderweg wacht hen een typisch winters hapje en drankje. Rond 15 uur worden de deelnemers terugverwacht bij het Saab-bedrijf.

Dan zal ook bekend zijn hoeveel inschrijfgeld verzameld is - geld dat voor 100 procent naar Serious Request 2015 wordt overgemaakt. Je kunt jezelf opgeven via het Saabforum of door een email te sturen aan saabritseriousrequest15@gmail.com. 

Wanneer:
13 december 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 15.00 uur
Plaats:
autobedrijf Peter Mink
Hoeksteen 5A
4815 PR Breda
Nederland
Prijs:
€ 15,00 p.p. voor het goede doel
Meer informatie:
www.saabforum.nl/

Nu op voorraad

Tags: saab