Mijn Autokopen.nl

4WD Cursus Terreinrijden

Leer verschillende technieken op diverse ondergronden

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Nissan Patrol 2012

Om goed te leren terreinrijden dien je niet alleen verschillende technieken onder de knie te krijgen, ook hulpmiddelen en diverse ondergronden spelen een rol. Al deze onderwerpen komen aan bod bij de 4WD Cursus van ActionPlanet.

In ActionValley, onderdeel van natuur- en recreatiegebied Spaarnwoude in Noord-Holland, zijn verschillende ondergronden voor terreinrijden beschikbaar. ActionPlanet benut deze voor de 4WD Cursus Terreinrijden, die het zondag 20 december 2015 organiseert. De instructie vooraf is kort, je kunt alles snel uitproberen op het speciale oefenparcours en daarna op de ActionValley off-roadterreinen.

Tijdens de instructie leer je over de beste zithouding, het kiezen van de juiste versnelling en de meest geschikte snelheid. Ook de techniek, zoals hoge en lage gearing, komt aan bod. Dit kun je daarna oefenen in de moddersporen en de geulen. Naarmate je inzicht en vaardigheden groeien word je een steeds uitdagender terrein aangeboden. 

Uiteindelijk bekwaam je je ook in het klimmen en dalen. Je leert daarvoor de aan- en afloophoeken van hellingen inschatten. Hulpmiddelen als een lier en kinetic rope komen aan bod, zodat je je eveneens kunt redden in extremere situaties. Aan het eind van de dag is er een competitie waarin je het tegen de andere deelnemers opneemt.  

Inschrijving

Voor de prijs van één voertuig kun je met twee cursisten deelnemen. Hoewel het de bedoeling is om met je eigen 4WD-auto mee te doen kun je eventueel ook een Hummer H1, Nissan Patrol of Land Rover Defender huren van de organisatie. Zie onderstaande website voor meer informatie en inschrijving.

Wanneer:
20 december 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
ActionValley
Laaglandersluisweg 12
1981 LS Velsen-Zuid
Nederland
Prijs:
€ 125,00 per auto met een of twee bestuurders. Inclusief instructie en catering, exclusief eventuele huur voertuig.
Meer informatie:
www.actionplanet.nl/

Nu op voorraad