Mijn Autokopen.nl

Midwinter Classic 2015

Historische rally herleeft

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Midwinter Classic

De historische Midwinterrit herleeft alweer enige jaren als Midwinter Classic. Je kunt dus weer mee toeren door het Noord-Hollandse landschap. 

Tussen 1967 en 1994 werd jaarlijks de Midwinterrit verreden door de provincie Noord-Holland. Sinds 2009 heeft autoclub De Wegkruisers de tocht nieuw leven in geblazen. Als Midwinter Classic wordt er nu getoerd over prachtige Noord-Hollandse weggetjes en dijkjes. 

Zo ook in 2015, wanneer de Midwinter Classic op zondag 8 februari op de kalender staat. Centrale locatie is hotel-restaurant Jules in Heerhugowaard, waar zowel start, finish als lunch plaatsvinden. 

Dat betekent dat de Midwinter Classic uit twee ritten bestaat. Beide zijn uitgezet door ervaren rallyrijders die vroeger ook betrokken waren bij de Midwinterrit. De inschrijving is inmiddels geopend, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan klassieke auto's. Ook jongere sportcoupé's en cabriolets zijn welkom. 

Je kunt je opgeven (zie hiervoor onderstaande website) voor de Sport- of Toerklasse. Er gelden diverse voorwaarden, die op de site van De Wegkruisers te vinden zijn. De rit telt mee voor het kampioenschap Klassiek van de Nederlandse Rittensport Federatie.

Wanneer:
8 februari 2015
Plaats:
Hotel-restaurant Jules
Gildestraat 2
1704 AG Heerhugowaard
Nederland
Prijs:
€ 120,00 per equipe (inclusief lunch)
Meer informatie:
dewegkruisers.nl/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers