Mijn Autokopen.nl

Cabrio Wintertour 2015

Optionele buffetten en overnachting

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

http://www.cabriotour.nl/

Koude of sneeuw houdt niet alle eigenaren tegen om hun cabriolet uit de garage te halen. Voor deze bikkels is er de Cabrio Wintertour. 

De inschrijving is inmiddels geopend voor de Cabrio Wintertour die op zondag 8 februari 2015 wordt verreden. Met 100 km lengte zul je nog voor het donker terug zijn. Dat is ook de bedoeling, want de vele forten, vestingen en kastelen die de rijders onderweg tegenkomen moeten natuurlijk wel te zien zijn. 

De start is in Utrecht. De rit voert door de prachtige Gooi- en Vechtstreek en langs de vroegere turf- en zandwinningsgebieden die tegenwoordig bekendstaan als de Vinkeveense en Loosdrechtse Plassen. Ook deze recreatiegebieden hebben mooie natuur te bieden. Dat wordt dus genieten. 

De deelnameprijs is inclusief koffie en thee ter ontvangst en een opwarmertje onderweg. Ook ontvang je een aandenken.

Uitbreidingsmogelijkheden

De dag is - tegen meerprijs - ook met een of meer onderdelen uit te breiden. Voorafgaand aan de start, rond 13.30 uur, wordt in hotel Carlton President een lunchbuffet geserveerd. Na terugkeer, vanaf 16.30 uur, kan in het hotel een winters stampotbuffet worden genuttigd. En wie helemaal niet meer naar huis wil kan een overnachting boeken. Zie onderstaande website voor de prijzen.

Wanneer:
8 februari 2015
Openingstijden:
van 13.30 uur tot 16.30 uur
Plaats:
hotel Carlton President
Floraweg 25
3542 DX Utrecht
Nederland
Prijs:
€ 34,50 per auto met twee personen (exclusief maaltijden en overnachting)
Meer informatie:
www.cabriotour.nl/

Nu op voorraad