Mijn Autokopen.nl

Fiat 500X VIP-introductie bij Auto Halan

The Power of X Experience

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Sexy, baanbrekend en fun. Zo omschrijft Auto Halan de nieuwe Fiat 500X. De dealer nodigt je uit om dit zelf te komen beleven tijdens de exclusieve VIP-introductieavond. 

Sexy, baanbrekend en fun, zoals alle 500’s.

De Fiat 500X trekt langs de Nederlandse showrooms in The Power of X-tour. Ook jij kunt de compacte cross-over komen bekijken en uitproberen. Op donderdagavond 5 februari 2015 vindt bij Auto Halan Heemstede de Exclusieve VIP-introductieavond plaats. Geheel in Italiaanse sfeer, compleet met hapjes, bijzondere wijnen en lekkere koffie.

Om 19.30 uur is het zover, dan gaat het doek van de Fiat 500X af. De cross-over heeft de herkenbare en populaire looks van de Fiat 500 maar is technisch geavanceerder. Zo is de 500X met vierwielaandrijving leverbaar. De nieuwkomer kan de uitstraling meekrijgen van een 'urban cross-over' of juist van een off-roader. Sexy, baanbrekend en fun dus.

Op de VIP-introductieavond is ook het modemerk Cavallaro Napoli aanwezig. Het merk voor stijlvolle dames- en herenkleding presenteert de collectie maar heeft ook een aantal feestelijke aanbiedingen. Verder gaat iedere bezoeker deze avond naar huis met een goodiebag vol attenties van onder andere Auto Halan, Cavallaro, Bikeplanet en restaurant 'la Via' in Heemstede. Ja, ik wil naar de Fiat 500X VIP-avond!


Fiat 500X Opening Edition

Fiat 500X Opening Edition

Auto Halan heeft de hand weten te leggen op vijftien stuks van de beperkt beschikbare Fiat 500X Opening Edition. Dit introductiemodel is extra rijk uitgerust met onder meer 18 inch lichtmetalen wielen, Uconnect-navigatiesysteem met Bluetooth-connectiviteit, dual-zone airco en parkeersensoren achter.

Deze accessoires komen inclusief 2.320 euro voordeel. Bestel je een van de 500X Opening Editions bij Auto Halan dan ontvang je ook nog eens een cheque ter waarde van 500 euro die je bij het modemerk Cavallaro kunt besteden. 

Proefrit Fiat 500X

Als je meer wilt dan de nieuwe Fiat 500X bekijken en aanraken, reserveer dan een proefrit bij Auto Halan Heemstede. Dat kan aansluitend aan de introductieavond, dus op vrijdag 6 of zaterdag 7 februari 2015. Aanmelding voor de avond of proefrit kan via onderstaande website.

Wanneer:
5 februari 2015
Openingstijden:
vanaf 19.00 uur
Plaats:
Auto Halan Heemstede
Cruquiusweg 35
2102 LS Heemstede
Meer informatie:
www.auto-halan.nl/500X

Nu op voorraad bij Mobility Group Haaker Heemstede B.V.

Bekijk de gehele voorraad 33 nieuwe auto's 62 tweedehands auto's
Tags: fiat 500x preview gratis evenement