Mijn Autokopen.nl

Auto- en Motosalon van Brussel 2015

Combineer met Dream Cars 2015 of Vakbeurs Truck & Transport

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

'European Motor Show Brussels' heet het tegenwoordig officieel, maar wij kennen de autobeurs natuurlijk beter als 'het Salon van Brussel'. Dit jaar staan er personenauto's - inclusief 'Dream Cars' -, bestelwagens en motorfietsen. 

Met 180 exposanten en meer dan duizend te exposeren voertuigen is de Autosalon van Brussel ook een bezoekje waard vanuit Nederland. De meeste bekende fabrikanten zullen aanwezig zijn om er hun allernieuwste modellen auto's, bestelwagens en/of motoren te showen. Ook zijn er informanten beschikbaar om je vragen te beantwoorden. 

Daarnaast zijn in de Brussels Expo de nodige prototypes, studiemodellen en conceptcars te bezichtigen. Wat te denken van bijvoorbeeld de Peugeot Onyx, Jaguar C-X17, Formula Ford 1.0 Ecoboost, Nissan Zeod RC, Volkswagen XL1 of Renault Initiale Paris? In 'paleis 1', zoals onze Zuiderburen de betreffende hal zo prachtig omschrijven, vind je dit jaar een nieuw showonderdeel, de Belgian Racing Champions.

De beurs vindt plaats van vrijdag 16 tot en met zondag 25 januari 2015. Behalve overdag zijn op de vrijdagen 16 en 23 januari, plus maandag 19 januari de auto's ook 's avonds te zien tijdens de zogenaamde 'nocturnes'. 

Nissan Zeod RC

Te combineren evenementen

Voor de derde keer wordt tegelijk met de autoshow het evenement Dream Cars 2015 georganiseerd - zij het slechts van vrijdag 23 tot en met zondag 25 januari. Dit is een (aparte) beurs met exclusieve auto's, te vinden in paleis 11. Hier staan de exoten van McLaren, Rolls-Royce, Alpina, Infiniti, Bentley, Ferrari en meer luxe (sport)merken. 

Wil je het nog exclusiever dan kun je op donderdagavond 22 januari het Gala Charity, tevens de Preview, van Dream Cars meemaken. Te midden van de meest bijzondere auto's kun je dan deelnemen aan het walking dinner. Van 16 tot en met 19 januari vindt in de hallen 11 en 12 de vakbeurs Truck & Transport plaats. 

Wanneer:
16 tot en met 25 januari 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 18.30 uur.
Nocturnes tot 22.00 uur.
Plaats:
Bussels Expo
Belgiëplein 1
1020 Brussel
België
Prijs:
€ 13,00 ; kinderen van 6 tot 12 jaar € 7,00 en tot 6 jaar gratis. Exclusief entree bijkomende beurzen.
Meer informatie:
autosalon.be/nl/

Nu op voorraad