Mijn Autokopen.nl

Off-road Basis- en Vervolgcursus (4WDTravel)

Nu voordelig leren terreinrijden

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Terreinrijden

Wil je met je SUV of terreinwagen off-road gaan rijden maar ontbeert het je aan vaardigheden? Tijdelijk kun je voordelig off-road leren rijden.

Als je nog nooit off-road gereden hebt dan is de Basiscursus van 4WDTravel een mooi opstapje. Gericht op beginners, worden de elementaire technieken doorgenomen. In de praktijk en onder begeleiding van een instructeur krijgen de deelnemers de basiskneepjes van het terreinrijden onder de knie. In de Vervolgcursus worden de opgedane vaardigheden verder geoefend, maar dan onder extremere omstandigheden. 

Iedereen met een standaard SUV of terreinwagen kan aan de cursussen meedoen. Wie geen van deze auto's bezit maar toch wil deelnemen kan een Land Rover Defender huren (à 250 euro).

Normaalgesproken kosten beide trainingen 205 euro, maar tijdelijk biedt 4WDTravel deze voordelig aan. Je betaalt nu slechts 130 euro voor de Basiscursus; voor de Vervolgcursus wordt 155 euro gevraagd. Let wel, dit zijn prijzen voor twee personen - een cursist en een bijrijder. Wil de bijrijder zelf meedoen dan dient deze zich apart op te geven (daarvoor gelden andere prijzen).

De Basiscursus wordt dit jaar nog georganiseerd op 29 november en 20 december 2015. De Vervolgcursus alleen nog op die laatste datum. 

Wanneer:
20 december 2015
Openingstijden:
vanaf 9.00 uur tot 17.00 uur
Plaats:
1091 RA Oss
Nederland
Prijs:
€ 130,00 (Basiscursus) en € 155,00 (Vervolgcursus), voor twee personen. Inclusief catering
Meer informatie:
www.4wdtravel.nl/

Nu op voorraad