Mijn Autokopen.nl

The WKND

Gezellig kamperen met andere tuningclubs

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Getunede Toyota IQ-RX

Iets doen met jouw tuningclub of community is gezellig, maar nog veel leuker is het om een weekend lang samen met andere clubs allerlei activiteiten te ondernemen. Daarvoor is The WKND bedoeld.

"R U Ready for the WKND?", vraagt de organisatie. Ze bedoelt: Kun jij een weekend boordevol tuning- en motorsportactiviteiten aan? Want het WKND is meer dan een statische show. Zo wordt de landingsbaan van vliegveld Drachten - toneel voor de meeting van 3 tot en met 5 juli 2015 - gebruikt voor dragraces. Aan de start komen dikke Amerikanen, vierwielaangedreven auto's, wagens met meer dan 1.000 pk en ook 'Hayabusa' motorfietsen. 

Ook vinden op de locatie andere demonstraties plaats. Daarnaast zijn er typische tuningactiviteiten, waaronder de Propper Droppers-audiocompetitie, de Nightglow Show en de Show & Shine. Voor het concours wordt een apart gedeelte ingericht voor de 250 mooiste wagens. Verwacht verder een party, verkoopstands en allerhande clubactiviteiten. 

Want autoclubs, tuninggezelschappen en online car communities zijn de doelgroep voor The WKND. Iedere deelnemende club krijgt op het kampeerterrein een eigen deel toegewezen. Overigens behoort een hotelarrangement ook tot de mogelijkheden. Maar dan mis je wel een deel van de WKND fun...

Wanneer:
3 tot en met 5 juli 2015
Openingstijden:
van vrijdag 16.45 uur tot zondag 18.00 uur
Plaats:
vliegveld Drachten
De Knobben 100a
9202 XJ Drachten
Nederland
Prijs:
€ 55,00 per persoon voor het weekend (hotel vanaf € 195,00)
Meer informatie:
www.wknd2015.com/

Nu op voorraad

Tags: tuning