Mijn Autokopen.nl

Jubileumtentoonstelling Namac

50 jaar Nederlandse Algemene Miniatuur Auto Club

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Miniatuur Buick Electra 1959

Europa's grootste modelautovereniging, de Namac, bestaat 50 jaar. Dat wordt gevierd met een jubileumtentoonstelling in het Louwman Museum.

De Nederlandse Algemene Miniatuur Auto Club, beter bekend als Namac, werd 50 jaar geleden opgericht. Inmiddels heeft de club meer dan vijfduizend leden, die regelmatig samenkomen om miniatuurauto's tentoon te stellen, te ruilen of om gezamenlijk leuke uitstapjes te maken. 

Dit jaar staat er iets bijzonders op de Namac-agenda vanwege het gouden jubileum: de club exposeert in het Louwman Museum in Den Haag. Van 1 juli tot en met 9 augustus 2015 zullen Namac-leden meer dan honderd vitrines vullen, voornamelijk met hun collectie modelautootjes. Maar ook historische voorwerpen en andere documenten uit de Namac-geschiedenis zijn te zien. 

Het leuke is dat tijdens de tentoonstelling ook Namac-leden aanwezig zullen zijn om de bezoekers te voorzien van deskundige informatie. Je vindt ze in de Great Hall en Toyota-zaal. De expositie is thematisch opgebouwd, zodat je kennismaakt met alle aspecten van de miniatuurauto-hobby. 

Wanneer:
1 juli tot en met 9 augustus 2015
Openingstijden:
dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Louwman Museum
Leidsestraatweg 57
2594 BB Den Haag
Nederland
Prijs:
€ 14,00 (diverse kortingen kinderen en groepen)
Meer informatie:
www.louwmanmuseum.nl/

Nu op voorraad