Mijn Autokopen.nl

Generation Mini 2015

Classic Park Festival in het teken van dit iconische merk

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Wie vindt een Mini nu niet leuk? Het is geen toeval dat Classic Park er een festival aan wijdt. Daar zijn zowel klassieke als moderne Mini's welkom.

Toen Alec Issigonis in 1959 de Mini ontwierp kon hij niet weten dat deze compacte auto een designicoon zou worden. Met hulp van John Cooper kreeg de Mini naam in de autosport. Tegenwoordig is de Mini helemaal niet zo klein meer. Maar nog altijd is het Britse merk razend populair. Het is dan ook geen toeval dat Classic Park in Boxtel op zondag 7 juni 2015 het festival Generation Mini organiseert. 

De dag is bedoeld voor iedereen die van de Mini houdt - en wie doet dat nu niet? Van de eerste honderd aanmeldingen (zie onderstaande website) die met een Mini komen krijgt de bestuurder gratis toegang, ook tot het Classic Park-museum. De rest van de Mini-rijders ontvangt korting (5 euro entree) en mag de auto eveneens op de showpaddock plaatsen. Die biedt circa vijfhonderd plekken voor klassieke en moderne Mini's. Omdat de Belastingdienst goedkeuring aan het evenement gegeven heeft zijn ook geschorste klassiekers welkom. 

Mini Countryman

Onder leiding van een jury worden in een Concours d'Élégance de mooiste exemplaren beloond met prijzen. Tijdens Generation Mini kunnen Mini-rijders zich ook met de auto professioneel op de foto laten zetten. Het Classic Park - een oldtimermuseum/showroom, werkplek, restaurant en lifestyleshop - is op deze dag geopend. Bedrijven en particulieren hebben de mogelijkheid om onderdelen en automobilia te verkopen. 

Wanneer:
7 juni 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 Diverse kortingen, kinderen tot en met 5 jaar gratis.
Meer informatie:
mini.classicparkfestivals.nl/

Nu op voorraad

Tags: mini oldtimers youngtimers