Mijn Autokopen.nl

Nationale Cabriodag 2015

Klassieke en exclusieve cabriolets welkom

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

BMW M4 Cabrio

Cabriolets bestaan in alle soorten en maten. Maar een ding hebben ze gemeen: ze bieden de unieke 'wind door je haren' rij-ervaring. Cabrio-eigenaren en -liefhebbers kunnen deze liefde delen op de Nationale Cabriodag

Direct bij aankomst op het Classic Park in Boxtel begint de pret al. Ongeveer vijfhonderd parkeerplekken zijn gereserveerd voor bezoekers in een cabrio. Hun open youngtimers, oldtimers en exclusieve convertibles staan samen op een showpaddock die iedereen kan bewonderen. 

Ook een deskundige jury gaat de auto's langs. In het Concours d'Élégance zijn namelijk prijzen te verdelen voor de fraaiste exemplaren in verschillende klassen. Er is verder een locatie ingericht waar de cabrio-rijders zichzelf in hun auto op de foto kunnen laten zetten door een professionele fotograaf. 

Tijdens de Nationale Cabriodag, op zondag 21 juni 2015, is het hele Classic Park geopend. Dat bestaat verder uit een museumgebouw waar de oldtimers gewoon te koop zijn, een werkplaats met vijf bruggen, het restaurant Miglia Lounge en een winkel met autogerelateerde lifestyle-artikelen. Op het festivalterrein worden ook onderdelen en andere spullen aangeboden door bedrijven en particulieren. 

De Belastingdienst heeft goedkeuring gegeven om dit evenement te bezoeken met geschorste oldtimers, dus haal je klassieke cabrio van stal en rijd richting Boxtel. De eerste honderd aanmeldingen (zie onderstaande website) met bijzondere cabriolet ontvangen voor de auto en bestuurder een gratis toegangskaartje. Overige cabriorijders kunnen voor 5 euro het festival en museum bezoeken.

Wanneer:
21 juni 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (kinderen tot 5 jaar gratis). Diverse kortingen
Meer informatie:
cabrio.classicparkfestivals.nl/

Nu op voorraad