Mijn Autokopen.nl

Tradition BMW 2015

Beierse auto's centraal op Classic Park Festival

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

BMW X-modellen 1999-2014

Het festival Tradition BMW vindt voor de tweede keer plaats op het Classic Park in Boxtel. Kom ook, zeker als je zelf een BMW rijdt zul je veel gelijkgestemden treffen. 

In Beieren rollen tegenwoordig jaarlijks 2 miljoen auto's van de band af. Daarmee behoort het merk BMW tot de 'Grote Drie' premiummerken uit Duitsland. Verschillende modellen, zoals de BMW 1500, zijn inmiddels klassiekers geworden. Ook stelen bijzondere BMW's de harten van liefhebbers; denk aan de Z4 en de M-performanceversies. 

Het Classic Park-festival Tradition BMW draait vooral om exclusieve en klassieke BMW's. Toch worden eigenaren van alle BMW's - hedendaags, youngtimer of oldtimer - uitgenodigd om met hun auto naar het festival te komen. Op de showpaddock kan iedereen de wagens bekijken. Ook wordt een Concours d'Élégance georganiseerd, een uitverkiezing van de mooiste exemplaren.

Overigens staan er ook bijzondere BMW's in het Classic Park-museum, dat op festivaldag zondag 28 juni geopend is. Hetzelfde geldt voor de andere onderdelen van het Park, zoals de werkplaats, het restaurant en de winkel. Op het festival worden onderdelen en automobilia te koop aangeboden door particulieren (op de Swapmeet) en bedrijven. Het Classic Park biedt bezoekers verder de mogelijkheid om met hun BMW op de foto te gaan. 

Verwacht veel BMW-rijders want voor de eerste honderd aanmeldingen (zie onderstaande website) liggen vrijkaartjes te wachten voor bestuurder en auto. Overige BMW-rijders ontvangen een kortingskaartje à 5 euro. Ook geschorste oldtimers mogen van de Belastingdienst Tradition BMW bezoeken.  

Wanneer:
28 juni 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (kinderen tot 5 jaar gratis). Diverse kortingen
Meer informatie:
bmw.classicparkfestivals.nl/

Nu op voorraad

Tags: bmw oldtimers youngtimers