Mijn Autokopen.nl

Midlake Summer Edition 2015

American Car Meet met burnout

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Dodge Maxx Cab uit 2000

Amerikaanse auto's, trucks en motorfietsen verzamelen zich op zondag 21 juni in Noord-Holland voor een gezellige meeting. Dit keer is er een burnout zone aanwezig. 

Cadillac, Ford, Chrysler, Ram, Jeep en Chevrolet - die kennen we allemaal wel. Maar er zijn nog zo veel andere Amerikaanse automerken die eveneens de moeite waard zijn. Denk aan Shelby, Plymouth, Auburn, Lincoln, Studebaker, Edsel, Mercury, LaSalle en tegenwoordig ook Fisker en Tesla. Dan hebben we het nog niet eens gehad over Amerikaanse trucks en motoren. 

Liefhebbers weten waarover we het hebben. Wij weten dan weer waar deze liefhebbers moeten zijn op zondag 21 juni 2015: in Middenmeer, het dorp in de Noord-Hollandse Wieringermeer. Op een nieuwe locatie aan de Industrieweg wordt daar de 2015 Summer Edition van de Midlake American Car Meet gehouden. Iedereen met een USA car, bike en truck is welkom.

Als je van rubber verbranden houdt neem dan een setje extra banden mee. Dit jaar is er namelijk een burnout zone. Dus spinnen met die wielen! Het autogedeelte wordt aangevuld met kraampjes, een horecaplein en vermaak voor de kids. De Johnny Cash tribute band Boys Named Sue verzorgt de live muziek. 

Wanneer:
21 juni 2015
Openingstijden:
van 12.00 tot 18.00 uur
Plaats:
Industrieweg
1775 PW Middenmeer
Nederland
Meer informatie:
www.midlakeamericancarmeet.nl/

Nu op voorraad