Mijn Autokopen.nl

Jaarmeeting Ford XR/RS Club Holland

Gezinsdag voor sportieve Ford-rijders

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Ford Fiesta ST-H

Dankzij het jubileum van de Ford XR/RS Club Holland kun je voordelig deelnemen aan de jaarlijkse meeting. Er is voor het hele gezin weer van alles te doen op en rond het Midland Circuit. 

Iedereen die de letters 'XR', 'RS' of 'ST' op zijn of haar Ford heeft staan, maar ook eigenaren van een Cosworth of Ford met turbo, is welkom op de jaarmeeting van de Ford XR/RS Club Holland. Omdat het hier om sportieve rijders gaat vindt de bijeenkomst plaats op en rond het Midland Circuit. De baan kan dan worden gebruikt voor vermaak en spektakel. De jaarmeeting staat gepland op zondag 14 juni 2015 en is bedoeld voor het hele gezin.

Ook rondom het circuit is er namelijk van alles te doen. Zo kunnen aanwezigen vanuit hun kofferbak onderdelen verkopen. Tevens bieden bedrijven producten aan. Het is mogelijk je Ford te laten taxeren. En als je je auto mooi oppoetst kun je deelnemen aan het Concours d'Élégance. Natuurlijk is de jarige club zelf aanwezig met een kraam. 

Als je aan een van de activiteiten deel wilt nemen kijk dan eerst op onderstaande website. Daar staat aangegeven of inschrijving vooraf en/of extra kosten vereist zijn. Ook vind je de (keurings)eisen waaraan je Ford dient te voldoen. Omdat de Ford XR/RS Club dit jaar 25 jaar bestaat kun je als lid gebruikmaken van de voordelige entreetickets.

Wanneer:
14 juni 2015
Openingstijden:
van 9.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Midland Circuit
Talingweg 89
8218 NX Lelystad
Nederland
Prijs:
€ 10,00 (kinderen tot en met 12 jaar gratis). Clubleden en eerste introducé(e) € 2,50, overige inzittenden € 5,00
Meer informatie:
www.xrrs-club.nl/

Nu op voorraad

Tags: ford