Mijn Autokopen.nl

4x4xNight

Verken de terreinmogelijkheden van je auto

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Suzuki SX4 S-Cross

Om te ervaren waartoe je vierwielaangedreven auto in staat is kun je terreinrijden in het duister. Iedere maand is er zo'n 'Four by Four by Night'. 

Als je een SUV, 4WD-crossover of terreinwagen hebt wil je af en toe wel eens ontdekken wat die off-road allemaal kan. Tegelijk doe je zelf ook allerlei vaardigheden op. Maar heb je deze al eens uitgeprobeerd in het donker? 

ActionPlanet organiseert iedere laatste zondag van de maand de 4x4xNight (spreek uit: Four by Four by Night'). De aanvangstijd varieert (zie hiervoor onderstaande website) want je krijgt de mogelijkheid om het terrein eerst bij daglicht te verkennen. Bij het invallen van het duister mag je van start. 

Het terrein ActionValley ligt middenin het recreatiegebied Spaarnwoude, onder de rook van Schiphol. Het is 7,5 hectare groot en biedt weides, bomen en bossages, heuvels en dalen, water en modder. Kortom, genoeg om mee aan de slag te gaan. 

Ben je een beginnend terreinrijder, dan kun je het parcours onder begeleiding van een instructeur verkennen. Je betaalt daar nog geen tientje voor. Zorg dan wel dat je tijdig aanwezig bent; meld je nog bij daglicht in het restaurant. 

Wanneer:
30 augustus 2015
Plaats:
ActionValley
Laaglandersluisweg 12
1981 LS Velsen-Zuid
Nederland
Prijs:
€ 20,00 per auto (instructie € 9,95 p.p.)
Meer informatie:
www.actionplanet.nl/

Nu op voorraad