Mijn Autokopen.nl

DomDomDom Rally

Twee culinaire rallydagen

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

DomDomDom Rally

De DomDomDom Rally bestaat uit rijden en tafelen. Bij uitstek geschikt voor zakenrelaties, maar er zit wel een addertje onder het gras...

In 2015 wordt de vijfde editie verreden van de DomDomDom Rally. Deze toertocht bestaat niet alleen uit twee dagen rallyrijden maar biedt ook culinaire verrassingen in luxe accomodaties. De rally is daardoor bij uitstek geschikt voor het onderhouden van zakenrelaties. Er zit wel een addertje onder het gras: alle equipes dienen te bestaan uit een man én een vrouw. Het maakt niet uit of dit collega's zijn, zakenrelaties, echtgenoten, broer en zus, vader en dochter of wat voor combinatie ook. 

De veertig beschikbare startnummers zijn bedoeld voor klassieke en sportauto's. Inschrijven kan in de klasse Basic of Experienced. Voor beide klassen wordt een route uitgezet die niet alleen mooi is maar ook uitdagend. Op onderstaande website kun je het reglement vinden. 

Programma

Op vrijdag 5 juni is de ontvangst bij het Porsche Centrum Eindhoven. Na uitleg over de route gaan de equipes van start. Onderweg zijn een koffiestop en lunch gepland. De finish deze dag is hotel-restaurant Kasteel Bloemendal in Vaals. Hier wachten aperitief en diner. De volgende dag is landgoed Kasteel Daelenbroeck het eindpunt. In dit hotel-restaurant vindt het afsluitend buffet plaats. Net als de voorgaande avond is er een prijsuitreiking.

Een van de doelen van de DomDomDom Rally is het inzamelen van geld voor het goede doel. Dit jaar is dat de Flanderijn Foundation die jongvolwassenen traint om zelfredzamer en succesvoller in het leven te zijn. Voor meer informatie en inschrijving, zie ondergenoemde website.

Wanneer:
5 en 6 juni 2015
Openingstijden:
van vrijdag 8.00 uur tot zaterdag 19.30 uur
Plaats:
start: Porsche Centrum Eindhoven
De Scheper 305
5688 HP Oirschot
Nederland
Prijs:
€ 1.300,00 per equipe van twee personen (inclusief hotelovernachtingen, catering en kleding) exclusief btw en vrijwillige bijdrage goede doel
Meer informatie:
www.domdomdomrally.nl/
Tags: rally