Mijn Autokopen.nl

Italia a Zandvoort driven by Max Verstappen

Vader en zoon Verstappen geven F1-demo

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Het auto- en lifestyle-evenement Italia a Zandvoort 2015 wordt opgeluisterd door niemand minder dan Max Verstappen. Je ziet de Formule 1-coureur in actie samen met vader Jos. 

Italiaans design, fashion, gastronomie en auto's vormen de hoofdmoot van Italia a Zandvoort. Tijdens dit festival presenteren de Italiaanse automerken zich, evenals de Nederlandse autoclubs die deze merken rijden. Verwacht Maserati's, Lamborghini's, Ferrari's maar ook modellen van Fiat, Alfa Romeo, Lancia en Abarth.

Het programma wordt ten tijde van dit schrijven nog samengesteld, maar in ieder geval zullen er circa honderd Ferrari's van de Ferrari Club Nederland te zien zijn. Natuurlijk komen zij ook in actie op het circuit. Hoogtepunt van de dag vormen echter de drie (ex-)Formule 1-coureurs die demonstraties geven. 

Max Verstappen

Niemand minder dan Max Verstappen, 's werelds jongste F1-coureur ooit, is op zondag 28 juni aanwezig op het Zandvoortse circuit. Z'n vader, ex-coureur Jos Verstappen, neemt plaats in z'n Minardi PS03 Cosworth uit het Formule 1-seizoen van 2003 om samen met zoon Max - in diens Toro Rosso-wagen - een duo-demo te geven. Dat hebben ze niet eerder vertoond. Ook Frits van Eerd, onder meer bekend van de Dakar Rally, is aanwezig met de Minardi PS01-F1-wagen uit 2001.

Toegang

Met een gewoon ticket krijgen bezoekers toegang tot de duinen rond het circuit, de Paddock Hill Grand Stand en de hoofdtribune bij de finishlijn. Daarnaast kunnen ze paddock 2 bezoeken, waar de bijzondere Italiaanse voertuigen te zien zien zijn en de merkenclubs. 

Max Verstappen

Met een zogenaamd Exclusief-ticket kunnen de bezoekers ook het dak van het pitsgebouw betreden. Vandaar hebben ze zicht op de actie in de pitstraat. Een andere mogelijkheid is langsgaan bij de Tango Paddock, waar het team van Scuderia Toro Rosso gestationeerd is. 

Het meest uitgebreid is het Vip-ticket. Natuurlijk kunnen deze tickethouders genieten van de catering in de vip-rooms, maar het leukst is toch de meet & greet met Max Verstappen. De Nederlandse coureur geeft een interview en deelt handtekeningen uit. Voor kinderen zijn deze tickets flink goedkoper (zie onderstaande website).

Wanneer:
28 juni 2015
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 15,00 (Exclusief-ticket € 25,00, Vip-arrangement € 175 euro). Korting kinderen van 7 tot en met 12 jaar, tot en met 6 jaar gratis.
Meer informatie:
www.cpz.nl/

Nu op voorraad