Mijn Autokopen.nl

Audi Tradition 2015

Historische Auto Union-wagens te zien

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Audi-importeur organiseert voor de tweede keer het evenement Audi Tradition. Dit keer zullen een historische NSU en DKW te zien zijn, voorlopers van de huidige Audi-modellen.

De tweede editie van Audi Tradition is gratis toegankelijk. Het festival speelt zich op zondag 7 juni af in en om het hoofdkantoor van Audi-importeur Pon in Leusden. De paviljoens buiten worden gevuld met - al dan niet bijzondere - auto's van de Nederlandse clubs: de Algemene Audi Club, de Audi Sport Club Nederland, de DKW Club Nederland en de NSU Club Nederland.

Pon zelf presenteert twee historische wagens van de vroegere merken DKW en NSU, de voorlopers van Audi. De DKW FA 600 - ook bekend onder de naam F1 - debuteerde in 1931. De driezits roadster was destijds de eerste in serie gebouwde auto met voorwielaandrijving. Te zien is een speciale uitvoering die voorzien is van een carrosserie van Schneider & Korb.

NSU Brixner Spider

De tweede klassieker die te zien is, de NSU Brixner Spider, is een open prototype gebouwd voor de autosport. De wagen met 110 pk sterke 1.300 cc-motor wordt nog regelmatig gebruikt voor wedstrijden heuvelklimmen en circuitraces.

Activiteiten

Behalve deze oudjes zijn tijdens het evenement ook de nieuwste Audi-modellen te zien. Bovendien vinden er demonstratieritten plaats. De mooiste Audi-modellen die op Audi Tradition aanwezig zijn kunnen meedingen naar prijzen in een concours d'élégance.

Pon richt verder een bioscoop in, waar Audi-gerelateerde films te bekijken zijn. De bezoekers die geïnteresseerd zijn in techniek krijgen verschillende workshops aangeboden. Tot slot zijn er ook producten te koop, inclusief enkele aantrekkelijke aanbiedingen.

Wanneer:
7 juni 2015
Openingstijden:
van 11.00 tot 16.00 uur
Plaats:
Pon's Automobielhandel
Zuiderinslag 10
3833 BP Leusden
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.audi.nl/

Nu op voorraad