Mijn Autokopen.nl

De Elburgsche Poorte 2015

Kaartleesrit voor old- en youngtimers

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Open voor old- en youngtimers

Voor de tiende editie van kaartleesrit De Elburgsche Poorte worden old- én youngtimers uitgenodigd. Equipes kunnen meedoen in de Sport- of Toerklasse.

Op zondag 29 maart organiseert automobielclub De Ellerijders vanuit thuisbasis Elburg de jaarlijkse kaartleesrit De Elburgsche Poorte. De tocht staat open voor klassieke auto's die vóór 1 januari 1979 op geteken gezet zijn. Daarnaast is er een apart klassement voor youngtimers. 

Ervaren equipes kunnen deelnemen aan de Sportklasse. Zij rijden aan de hand van verschillende kaartleessystemen. Voor beginnende equipes en gelegenheidsrijders is er de Toerklasse. Deze deelnemers krijgen voor vertrek uitleg over het kaartlezen. Bovendien kunnen zij de route volgen door middel van eenvoudige kaartleessystemen. 

Hoewel deelnemers de hele tocht door punten kunt scoren (de rit telt bovendien mee voor het NRF Kampioenschap-Klassiekers) is De Elburgsche Poorte opgezet als een ontspannen rit. Verwacht circa 150 tot 200 km te rijden, over de rustige wegen van De Veluwe en andere delen van Gelderland. Inbegrepen in de prijs zijn een lunch- en dinerbuffet. 

Voor inschrijving en voorwaarden zie onderstaande website.

Wanneer:
29 maart 2015
Plaats:
start: restaurant-partycentrum De Haas
Jufferenstraat 21
8081 CP Elburg
Nederland
Prijs:
€ 125,00 per equipe van een bestuurder en een navigator.
Meer informatie:
www.ellerijders.nl/

Nu op voorraad

Tags: puzzelrit