Mijn Autokopen.nl

British Cars & Lifestyle 2015

Voor fans van de Engelse 'countryside'

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

British lifestyle by Lotus

Tuinieren, buitensporten, boerenserviezen, jachthoedjes maar natuurlijk ook de auto's: alles wat typisch Brits is vind je bij British Cars & Lifestyle. Dit keer is de beurs weer groter. 

Wat ooit begon als autobeurs is inmiddels vooral een lifestyle-evenement voor liefhebbers van de Engelse countryside. Op de beurs British Cars & Lifestyle vind je behalve auto's dan ook producten als Engelse pudding, ruitjesstof, tuinvakanties en andere typisch Britse producten. Er zijn vier lifestyle-afdelingen: Home & Garden, Clothing, Food & Drinks plus Travel.

Onder de Britse auto's worden klassiekers, youngtimers en hedendaagse modellen geshowd. Merken die niet meer bestaan - Triumph, Austin Healey, Wolseley - of die nog altijd hard aan de weg timmeren - Mini, Jaguar, Land Rover, Lotus, Rolls-Royce. Behalve auto's worden accessoires en onderdelen aangeboden.

De beurs wordt omlijst door entertainment uit het Verenigd Koninkrijk, met doedelzakken, Britse popsongs en Iers dansen. Met een extra hal ten opzichte van vorig jaar belooft de organisatie 'méér auto's, méér entertainment en méér British lifestyle'. Op 14 en 15 maart 2015 in het Autotron in Rosmalen.

Wanneer:
14 en 15 maart 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Nederland
Prijs:
€ 17,50 , kinderen tot 12 jaar gratis. Korting leden Engelse autoclubs.
Meer informatie:
www.britishcarsandlifestyle.nl/

Nu op voorraad