Mijn Autokopen.nl

Opening Cabrio-seizoen 2015 (Barchetta Club Nederland)

Toerrit voor alle open tweezitters

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Alfa Romeo Spider 2006

De eerste lentedagen tonen zich meestal in maart. Dat is het uitgekiende moment om de cabrio uit de winterstalling te halen.

Op 15 maart wordt de opening van het cabrio-seizoen 2015 verreden. Het evenement, dit jaar alweer voor de dertiende keer, wordt georganiseerd door de Barchetta Club Nederland. Dat betekent niet dat je in het bezit van een Fiat Barchetta hoort te zijn. De rit is open voor alle open tweezitters: roadsters, spiders en speedsters. Bovendien kun je als equipe meedoen of in clubverband.

Vanuit Lelystad wordt de toerrit in de omgeving van het IJsselmeer verreden. Dat betekent dat je de wind weer lekker door de haren gaat voelen. Hopelijk laat de zon zich volop zien. De route biedt gelegenheid om onderweg te stoppen, er wordt niet op tijd gereden. 'La Dolce Vita' is voor de Barchetta-rijders van even groot belang als het rijden zelf. Dus is er tijdens de lunchpauze, aan het begin en eind van de rit gelegenheid om je te vermaken met mede-cabriorijders. De dag wordt afgesloten met een loterij.

Het Apollo Hotel Lelystad - de start- en finishlocatie - biedt een beperkt aantal tweepersoonskamers voor deelnemers die het '13e Opening Cabrio-seizoen 2015-arrangement' willen boeken. Dat komt inclusief feestavond met buffet en entertainment, overnachting, ontbijt en parkeerplaats. Plus natuurlijk de rit. 

Wanneer:
15 maart 2015
Openingstijden:
van 8.15 uur tot 16.30 uur
Plaats:
Apollo Hotel Lelystad City Centre
Agoraweg 11
8224 BZ Lelystad
Nederland
Prijs:
€ 20,00 per auto (exclusief catering); of € 115,00 per arrangement voor twee personen
Meer informatie:
barchetta.nl/

Nu op voorraad

Tags: fiat barchetta