Mijn Autokopen.nl

Luxemburg Weekend

Original Jeep Owners Club probeert iets nieuws

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Original Jeep Owners Club

In Luxemburg ligt een terrein waar de Original Jeep Owners Club niet eerder kwam. Tijd om het nieuwe terrein ontdekken.

Ten Noorden van de stad Luxemburg ligt Rollingen. Bij dit plaatsje, aan de weg CR 120, vind je een terrein dat heel geschikt is om met je Jeep te berijden. Het daagt je uit om hoogteverschillen te trotseren en laat je glibberen over de modderpaden. Je rijdt door de bossen maar moet ook rotsachtige passages nemen. Er zijn waterbakken voor extra uitdaging. 

De Original Jeep Woners Club (OJOC) is er niet eerder geweest. De vereniging vindt het tijd voor iets nieuws en dus vertrekken de Jeeps halverwege maart richting Luxemburg. Daar kamperen zij op het terrein zelf. Er is stroom, koud water en er zijn toiletten. Voor de catering dienen de deelnemers echter zelf te zorgen. 

Ook voor niet-leden

Op vrijdag 13 maart is de ontvangst. 's avonds is er een briefing, zodat de deelnemers veilig kunnen terreinrijden. Iedereen kan zijn - of haar - eigen plan trekken. De hele zaterdag en 's zondags tot 16 uur kan er vrij gereden worden. Op zaterdagmiddag is er de mogelijkheid om proeven af te leggen. Doe je mee met de jaarlijkse wisselbeker van de club dan kun je daarvoor punten verdienen met de proeven.

De OJOC staat open voor eigenaren met een Jeep van het type MA, MB of CJ (de 'Willys Jeep'), evenals de YJ, TJ en JK (Wrangler-modellen). Het weekend is ook toegankelijk voor niet-leden. Die betalen extra, maar als ze daarna besluiten lid te worden wordt dit geld verrekend met hun contributie.

Wanneer:
13 tot en met 15 maart 2015
Openingstijden:
van vrijdag 17.00 uur tot zondag 16.00 uur
Plaats:
Rue Belle Vue
Rollingen (Mersch)
Luxemburg
Prijs:
€ 50,00 per Jeep voor het hele weekend, inclusief overnachtingen. Niet-leden € 75,00
Meer informatie:
www.jeepownersclub.nl/

Nu op voorraad