Mijn Autokopen.nl

Nacht van het Oosten

Nachtrit voor honderd Triumph-rijders

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Triumph

De Nacht van het Oosten wordt voorafgegaan door een buffet. Zo ga je niet alleen met een volle maag de nacht in maar maak je al vooraf  kennis met je mederijders. Dan kan het alleen maar leuker worden.

De Nacht van het Oosten is een nachtrit (of beter: avondrit) bedoeld voor leden van de Club Triumph Holland (CTH) en andere Triumph-rijders. De leden kunnen punten scoren voor de CTH-bokaal, de nationale clubcompetitie. Hiervoor telt de eerste helft van de nachtrit. Maar er is ook een zogenaamde King of Darkness trofee, die gaat naar de equipe die in beide helften van de Nacht van het Oosten de meeste punten weet te scoren.

De rit is namelijk een kaartleesrit. Recreatieve rijders en beginnende teams rijden aan de hand van een bol-pijl routeboek een uitdagende tocht. Gevorderde en competitieve equipes kunnen zich voor de Sportklasse inschrijven. Zij beginnen met een bol-pijlroute 'met fratsen'. Na een regelmatigheidstraject volgen voor hen nog enkele kaartleestrajecten.

De Nacht van het Oosten wordt verreden vanaf 18 uur. Je kunt desgewenst alleen het Bokaalrit-gedeelte rijden. Ook heb je de keuze deel te nemen aan een uitgebreide Oosters buffet dat vooraf geserveerd wordt bij het vertrekpunt, in restaurant New King's Wok. Het is een leuke gelegenheid om alvast je concurrenten te leren kennen. Tegen middernacht zullen alle equipes hier weer terugkeren. Dan wordt bekendgemaakt naar wie de King of Darkness trofee dit jaar gaat.

Wanneer:
14 maart 2015
Openingstijden:
vanaf 18.00 uur (buffet vanaf 16.30 uur)
Plaats:
restaurant New King's Wereld Wok
Haaksbergerstraat 166
7554 PB Beckum (Hengelo)
Nederland
Prijs:
€ 27,50 per equipe (of € 20,00 voor alleen de Bokaalrit). CTH-leden € 10,00 korting. Exclusief buffetmaaltijd.
Meer informatie:
bokaal.triumph.nl/nvho

Nu op voorraad

Meer Triumph 1 tweedehands auto
Tags: triumph puzzelrit