Mijn Autokopen.nl

Samparkrally

Professionele rit met netwerkmogelijkheden

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Toyota Corolla uit 1971

Rallyrijden is een uitstekende manier om contacten aan te halen met zakenrelaties. Dat is precies waarvoor de Samparkrally bedoeld is. En voor het goede doel, natuurlijk.

De Samparkrally is een professioneel opgezette toerrit die onderdeel is van een volledig verzorgde dag. Het evenement voorziet in verschillende netwerkmomenten, zoals het diner aan het eind van de tocht. De rally is dan ook vooral geschikt voor bedrijven die hun zakenrelaties in een old- of youngtimer een sportief ontspannen dag willen bieden.

Per auto rijdt een equipe van twee personen. Gaat het om ervaren rallyrijders dan kunnen zij worden aangemeld voor de sportklasse. De toerklasse staat open voor minder ervaren rijders. In totaal kunnen zestig teams deelnemen. Zodra om 9 uur het startschot klinkt rijden zij uit naar Overijssel en Gelderland, waar de alomtegenwoordige natuur het decor van de rit vormt. 

De naam van de rally verwijst naar de stichting Sampark, die onderwijs organiseert voor kansarme kinderen op het Indiase platteland. De opbrengsten van de tocht is dan ook bestemd voor de stichting. Bedrijven kunnen zich ook aan de rally verbinden door een pakket te sponsoren. Zie voor meer informatie en inschrijving onderstaande website. 

Wanneer:
27 maart 2015
Openingstijden:
van 8.00 tot 22.00 uur
Prijs:
€ 495,00 per equipe van twee personen (inclusief catering)
Meer informatie:
www.sampark.nl/

Nu op voorraad