Mijn Autokopen.nl

Cars4Charity Part II 2015

Doe jezelf én anderen plezier

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Opel Adam

Een leuke dag voor jezelf kan ook goed uitwerken voor anderen. Tijdens Cars4Charity wordt voor de Voedselbank ingezameld terwijl jij je aan het vermaken bent. 

Cars4Charity is een gezellige meeting voor eigenaren van (getunede) auto's. Alle automerken zijn welkom. De organisatie zorgt zelf voor een aantal spectaculaire show cars. Daaronder zit bijvoorbeeld de Pioneer Limo, een Lexus LX 450 in 'stretched limousine'-uitvoering, compleet met tegelvloer, minibar en uitgebreid entertainmentsysteem. Vooral die twaalf subwoofers vergeet je niet snel meer. 

Op het 'marktplein' kun je lekker snuffelen tussen allerhande producten die voor je auto worden aangeboden. JapTuning Automotive, dat het evenement dit jaar samen met Cars4Charity organiseert, zet een aantal auto's in de wax. Het is te hopen dat ook de deelnemende auto-eigenaren het nodige poetswerk gedaan hebben, want uit de aanwezige showauto's wordt het mooiste exemplaar gekozen. Ondertussen zijn de kids niet weg te slaan bij het springkussen. 

Terwijl jij je zo loopt te vermaken schieten ook de minder bedeelden er nog wat mee op. Want alle opbrengsten van deze dag gaan naar de Voedselbank. De organisatie roept je op om zoveel mogelijk houdbare voeding (ongekookte rijst, suiker, meel, olie, enzovoort) mee te nemen. Doneren mag natuurlijk ook. Daar staat tegenover dat het evenement gratis toegankelijk is. De eerste honderd show auto-eigenaren ontvangen bovendien een goodie bag.

Wanneer:
23 mei 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats:
terrein De Hartenberg ('s Heeren Loo Zorggroep)
Apeldoornseweg 60
6733 SC Wekerom (Gld.)
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.facebook.com/events/345195328975860/

Nu op voorraad