Mijn Autokopen.nl

Wir leben Opel

Classic Car Festival ook voor hedendaagse Opels

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Opel GT-reeks uit zestiger jaren

Als de slogan 'Wir leben Autos' ook op jou van toepassing is kom dan naar het Classic Park Festival 'Wir leben Opel'. De klassiekershowroom annex museum is ook open.

De bekende Opel-slogan 'Wir leben Autos' slaat niet alleen op medewerkers van het merk. Er zijn ook legio Opel-rijders en -fans voor wie Opel een belangrijk aspect van hun levens vormt. Voor hen is het Classic Park Festival 'Wir leben Opel' bedoeld.

Iedere bezoeker met een Opel - hedendaags, oldtimer of youngtimer - krijgt de kans deze te parkeren op de showpaddock. Daar zal dus een bonte collectie van Opels te zien zijn. Modellen uit vervlogen tijden als de Kadett, Rekord, Commodore en Kapitän kunnen zij aan zij staan met de moderne Adam of elektrische Ampera. 

De fraaiste Opels worden in het Concours d'Élégance beloond met leuke prijzen. Accessoires, onderdelen en automobilia zijn te koop bij bedrijvenstands maar ook op de Swatmeet voor particulieren. Heb je dan nog niets om mee naar huis te nemen? Laat dan je Opel professioneel fotograferen. 

De klassiekershowroom annex museum op het Classic Park is tijdens het festival gewoon open. Je hoeft daarvoor geen apart kaartje meer te kopen. Ook kun je terecht in de winkel, werkplaats en het restaurant van het park. Voor geschorste oldtimers geldt de evenementenregeling. 

Wanneer:
10 mei 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 16.00 uur. Het Classic Park is open tot 18.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 inclusief parkeer/showticket. Korting voor Mercedes-rijders, deelnemende clubleden en kinderen
Meer informatie:
opel.classicparkfestivals.nl/home.html

Nu op voorraad

Tags: opel oldtimers youngtimers