Mijn Autokopen.nl

State of Art Historische Zandvoort Trophy 2015

Harc-seizoensopener met Britse gasten

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Circuit Park Zandvoort is klaar om de openingsrace van seizoen 2015 voor historische auto's te ontvangen. Dit keer verwachten we speciale gasten uit Engeland. 

De Historische Auto Ren Club (Harc) en het Circuit Park Zandvoort organiseren tijdens het eerste weekend van mei de State of Art Historic Zandvoort Trophy 2015. Deze seizoensopener brengt traditiegetrouw enkele Nederlandse kampioenschappen aan de start.

In het NK HTGT (Historische Toerwagens & GT's) zie je oudjes als de Ford Cortina, de klassieke Fiat Abarth en Volvo Amazon rijden, maar ook Gran Tourers als de Lotus Elite, Jaguar E-Type, Shelby Cobra en Alpine A110. Vergelijkbare auto's maar vooral veel Porsches strijden in het NK GTTC (GT's en Touring Cars). Daarnaast staan voor dit weekend de MG Triumph Competitions en de Alfa Romeo Challenge gepland. 

Morgan 3 Wheeler

Ook verwelkomt Circuit Park Zandvoort gasten uit Groot-Brittannië. De Morgan 3 Wheelers gaan de strijd aan met de GN Cycle Cars van Frazer Nash. Laatstgenoemde lichtgewicht tweecilinder auto's uit de periode 1910-1925 zijn kettingaangedreven. Komt dat zien.

Op zaterdag wordt er getraind en worden de eerste races verreden. Op zondag zijn er alleen wedstrijden. De Harc zet op de paddocks een verzameling fraaie oldtimers neer, ook die zijn de moeite van een bezoekje waard. En wie met een bijzondere Engelse auto naar het evenement komt mag als bestuurder gratis naar binnen.

Wanneer:
2 en 3 mei 2015
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 15,00 per persoon (kinderen tot en met 12 jaar gratis). Met een Engelse auto gratis toegang.
Meer informatie:
harc.nl/

Nu op voorraad

Tags: alfa romeo mg morgan triumph zandvoort