Mijn Autokopen.nl

Automat Meeting 3

Tuning dag voor alle automerken

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Automat Meeting

Voor de derde keer organiseert carkit-inbouwer Automat een tuningbijeenkomst. Er zijn leuke demo's en kraampjes. Daarnaast kunnen eigenaren van de fraaiste auto's natuurlijk mooie prijzen winnen.

Al twee maal eerder organiseerde Automat Den Bosch een tuningmeeting. Dat beviel bezoekers zo goed dat zij het bedrijf over hebben gehaald om er dit jaar weer een te houden. Dat gebeurt op zondag 31 mei 2015, rond het bedrijf. Alleen de tuningdeelnemers hoeven entree te betalen, voor het publiek is het een gratis evenement. Alle automerken zijn welkom, mits aanwezig vóór 12 uur.

Vanaf 11 uur gaan de demonstraties van start en de kraampjes open. Je kunt bijvoorbeeld een wrap demo zien, een sticker stand bezoeken, poetsmiddelen aanschaffen of een db-meting laten verrichten. Ook is een professionele fotograaf aanwezig om jou met je bolide te vereeuwigen. Verder staan er horecakraampjes, een dj en een springkussen. 

Een tuningshow is natuurlijk niet compleet zonder prijzen. Er worden diverse cadeaubonnen en bekers weggegeven, voor bijvoorbeeld Best of Cabrio, Best of Oldtimer, Best of Girl Car en Best of Lowrider. Daarnaast worden de Top 5 Best of Show en Top 25 Streetstyle samengesteld. De prijsuitreiking is om 15.30 uur. Wie weet zit er ook iets voor jou bij?

Wanneer:
31 mei 2015
Openingstijden:
van 11.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Automat Den Bosch
Rietveldenweg 43b
5222 AP Den Bosch
Nederland
Prijs:
€ 10,00 per auto; bezoekers gratis
Meer informatie:
www.facebook.com/events/300594606783704/

Nu op voorraad

Tags: tuning