Mijn Autokopen.nl

DS 3 Meeting en toerrit

Gezellige dag voor iedereen met een DS 3

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

DS 3-rijders zijn op de zaterdag na Hemelvaart uitgenodigd bij Citroën-dealer Autobedrijf Spronken. Er wordt deze dag ook een mooie toerrit verreden door Limburg. 

Het pas verzelfstandigde merk DS is een fraaie aanwinst voor de Nederlandse wegen. De trendy auto's, die eerder deel uitmaakten van het Citroën-gamma, rijden dankzij het uitgebreide personaliseringsprogramma in vele uitrustingen en kleuren rond. Dat maakt het extra leuk om deze modellen bij elkaar te brengen.

Dat is wat de DS3 Owners Club Holland regelmatig doet. Op de zaterdag van het Hemelvaartweekend, 16 mei 2015, is het weer zover. Dan zijn de clubleden én andere eigenaren van een DS 3 welkom op de meeting die georganiseerd wordt in samenwerking met bij Autobedrijf Spronken in Beek. Deelname is open voor alle DS 3-uitvoeringen, dus ook de cabrio's.

Vanaf 10 uur ontvangt Citroën-dealer Spronken de deelnemers met koffie en vlaai. De bezoekers kunnen kennismaken met andere fans van de DS 3, hun auto's en natuurlijk met alle DS 3-modellen die Spronken voor de gelegenheid bij elkaar brengt. Er worden opnamen gemaakt die later op Facebook terug te vinden zullen zijn.

DS 3 Cabrio

De DS 3 is ook een heerlijke auto om te rijden en dat staan deze dag dan ook op het programma. Tegen het middaguur wordt gestart met een toerrit door het Limburgse heuvelland. Aan de hand van een routebeschrijving voert de circa 2 uur lange tocht langs Valkenburg, Margraten en Vaals. Onderweg zijn er tussenstops voor fotoshoots en om te eten. Ook België wordt nog even aangedaan, om daarna via kleine Limburgse dorpjes terug te keren naar Beek. 

Vanaf 14 uur worden de deelnemers bij Autobedrijfs Spronken terugverwacht voor de gezamenlijke dagafsluiting. Inschrijven voor deze gezellige dag kan bij Jos Augustus van Autobedrijf Spronken. Wie een lang weekend wil maken van deze meeting/toerrit, kan zich bij de DS3 Owners Club Holland melden (zie onderstaande website) voor het speciale restaurant/hotelarrangement. 

Wanneer:
16 mei 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 14.30 uur
Plaats:
Autobedrijf Spronken
Prins Mauritslaan 97
6191 ED Beek
Nederland
Prijs:
€ 5,00 ; gratis voor leden DS3 Owners Club Holland en klanten van Autobedrijf Spronken
Meer informatie:
www.ds3ownersclubholland.nl/
Tags: citroën ds3 ds ds 3