Mijn Autokopen.nl

Oldtimer Event Lienden

Toertocht en show klassiekers

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Oldtimer Event Lienden 2014

Met een nieuwe naam geeft de organisatie aan dat het Oldtimer Event Lienden klaar is voor een grotere aanpak. Maar de gezelligheid blijft.

Wellicht heb je al eens gehoord van het 'Oldtimerevenement' in Lienden. Onder de nieuwe naam 'Oldtimer Event Lienden' pakt de organisatie de zaken groter aan. Overtrof vorig jaar het aantal inschrijvingen al de verwachting, dit jaar streeft de organisatie naar het tonen van zeker honderd oldtimers.

Dat kunnen klassieke auto's zijn maar ook motorfietsen of scooters, als ze maar een bouwjaar hebben van vóór 1980. De plaatselijke brandweer vult de collectie aan met een historische International uit 1957 én het spiksplinternieuwe hulpverleningsvoertuig voor grote calamiteiten.

De dag begint om 9 uur, wanneer de deelnemers zich bij de brandweerkazerne verzamelen. Na de koffie vertrekken zij tussen 9.30 en 10 uur voor een toertocht. Ze rijden 80 km door de Betuwe en het Land van Maas en Waal. Daarbij doen ze het landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd aan. In het appelcafé van educatiecentrum Natuurlijk Groen te Ommeren worden koffie en lunch geserveerd.

De oldtimers keren vanaf 13 uur terug in Lienden. Onder de finishboog, in het park aan de Liendense straat Vredelust, worden de voertuigen een voor een gepresenteerd aan het publiek. Eenmaal opgesteld zijn ze daar tot 16 uur te bezichtigen. De eigenaren zullen erbij aanwezig zijn, zodat iedereen kan vragen wat 'ie weten wil. Aanmelding van de deelnemers via ondergenoemde website.

Wanneer:
25 mei 2015
Openingstijden:
van 9.00 tot 16.00 uur
Plaats:
brandweerkazerne Lienden
Burg. Verbrughweg
1091RA Lienden (Gld.)
Nederland
Prijs:
€ 10,00 per klassieke auto (motorfietsen € 7,50)
Meer informatie:
www.oldtimereventlienden.nl/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers