Mijn Autokopen.nl

AutoSalon Rotterdam 2015

De nieuwste modellen en auto-gerelateerde producten en diensten

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Nu de AutoRai de eerstkomende jaren niet georganiseerd zal worden is de AutoSalon Rotterdam een goed alternatief.

Voor de derde editie wist de organisatie van de AutoSalon Rotterdam veel belangrijke automerken te strikken. Ook speciale autobouwers als McLaren en Jaguar ontbreken niet. Daarnaast kun je in Ahoy de logo's ontdekken van auto's die officieel niet in Nederland verhandeld worden, zoals Pontiac, Dodge en GMC. De beurs vindt plaats van donderdag 26 november tot en met zondag 29 november 2015.

Dodge Challenger 2016 en 1971

Ahoy reserveert tenminste vier hallen - een oppervlak van ruim twintigduizend vierkante meter - voor de showcars. Verwacht ook een hal met bedrijfswagens. Een uitgebreide Classic Car-afdeling ontbreekt evenmin. Andere droomauto's die we hopen te spotten zijn conceptcars; studiemodellen of prototypes van bekende en minder bekende autobouwers.

De beurs showt ook autogerelateerde producten en diensten. De experts zullen hun kennis en passie graag overbrengen. Lifestyle artikelen zijn eveneens te vinden op de AutoSalon Rotterdam. Tot slot kun je ook terecht bij leasebedrijven. Zo ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste nieuws in autoland.

Wanneer:
26 tot en met 29 november 2015
Openingstijden:
Donderdag van 13.00 tot 22.00 uur. Vrijdag van 10.00 tot 22.00 uur. Zaterdag/zondag van 10.00 tot 18.00 uur.
Plaats:
Ahoy Rotterdam
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam
Nederland
Prijs:
€ 14,50 (korting voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar)
Meer informatie:
www.autosalonrotterdam.nl/

Nu op voorraad

Tags: oldtimers