Mijn Autokopen.nl

Opening DS Store Amsterdam

DS 3 R5 en preview vernieuwde DS 4

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

DS Store Amsterdam

In Amsterdam is donderdagavond 26 november jl. de DS Storegeopend. Als jij op 27 of 28 november een bezoekje brengt krijg je verschillende speciale modellen te zien.

Het jongste Europese merk, DS, heeft nu een beleveniscentrum in Amsterdam. Deze DS Store maakt onderdeel uit van de dealervestiging Citroën Amsterdam die aan de ringweg A10 ligt. In de DS Store kun je het 'comfortabele en luxe merk' van Citroën beleven, inclusief het design, de technologie en de materialen. Ook zullen speciale evenementen worden georganiseerd.

Op donderdagavond 26 november opende de directeur Sales & Marketing van DS wereldwijd, Arnaud Ribault, deze eerste Nederlandse DS Store. Voor de gelegenheid was de klassieke DS 19 uit 1957, die afgelopen jaar de bekende rally Mille Miglia reed, te zien. DS Nederland presenteerde tevens de nieuwe DS 4 en DS 4 Crossback, een preview vooruitlopend op de showroomintroductie de komende maand.

Ook jij kunt deze nieuwkomers nu al komen bekijken - en beleven natuurlijk. Als bezoeker in het eerste weekend, vrijdag 27 of zaterdag 28 november, kun je ook de DS 3 R5 zien. Deze rallyauto is voorzien van een 1,6 liter turbomotor met directe injectie, en levert zonodig 280 pk vermogen en 400 Nm koppel. Je ontmoet tegelijk coureur Bob de Jong, rijder van deze sportwagen in het World Championship Rally (WRC). Zo kun je de 'DS belevenis nummer 1' alvast van je bucketlist afstrepen!

Wanneer:
27 en 28 november 2015
Openingstijden:
Vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
DS Store (Citroën Amsterdam)
Pieter Braaijweg 2
1114 AJ Amsterdam
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
dealer.citroen.nl/citroenamsterdam
Tags: ds preview