Mijn Autokopen.nl

Auto Moto d'Italia 2015

Kom met de Cinquanta Miglia samen naar de beurs

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Meer beurs voor hetzelfde geld, belooft de organisatie van Auto Moto d'Italia 2015. Er samen naartoe rijden met de toertocht Cinquanta Miglia is natuurlijk nog leuker.

Het eerste weekend van oktober staat het Autotron in Rosmalen in het teken van de beurs Auto Moto d'Italia. Die is dit jaar groter dan ooit, met meer dan honderd stands en extra beursvloer. Want ook de vide en het Eventron worden volgezet met auto's en motorfietsen - natuurlijk allemaal afkomstig uit la Bella Italia. 

Daartussen vind je een bijzondere verzameling exoten van Lamborghini. In de Expodome worden de mooiste en speciaalste auto's van deelnemende clubs geëxposeerd. De overige clubauto's - we hebben het over honderden exemplaren - vind je op de showpaddock rondom het gebouw. Dan hebben we het bijvoorbeeld over Ferrari's, Alfa Romeo's, Bertone-uitvoeringen van Fiat, Maserati's, Lancia-modellen en meer. 

Natuurlijk worden op de beurs ook auto's (en motoren) verkocht. De voertuighandelaren worden aangevuld met verkopers van onderdelen, automobilia en kunst. Maar er is meer. Italiaanse lifestyle- en foodproducten, zoals pasta, wijn, kleding en muziek worden eveneens aangeboden. Een lokale boetiek verzorgt om 13.30 en 15 uur modeshows.

Doe-activiteiten

Voor het eerst vindt tijdens Auto Moto d'Italia een Concorso Italiano plaats. Een deskundige jury kiest voor dit concours de Best of Show-auto. Niet alleen de pareltjes in de Expodome dingen mee, ook de wagens op de showpaddocks. Dus ook die van jou, mits het een 'Italiaan' is en je in bezit bent van een showautoticket. 

Eveneens een leuke activiteit is meerijden in een Ferrari 350 Modena. Het mag dan slechts 12 minuten duren, het zijn wel adembenemende minuten die je niet snel zult vergeten. 

Fiat 500X

Cinquanta Miglia

Wil je naar de beurs komen met de toertocht Cinquanta Miglia (50 Mijl)? Dat is mogelijk voor vijftig equipes van twee personen in Italiaanse auto's (of op Italiaanse moto's). Op zaterdag worden zij om 10 uur verwacht bij Louwman Exclusive in het bekende gebouw 'The Wall' aan de A2. Na een briefing gaan zij aan de hand van een roadbook via een mooie route op weg richting de beurs. In de prijs van 39 euro per equipe zit de beurstoegang inbegrepen.

Mogelijk wordt ook een rit op de zondag georganiseerd. Houd onderstaande website in de gaten. Alle tickets zijn via deze site te bestellen, ook die voor de doe-activiteiten waarvoor extra kosten vereist zijn. De Belastingdienst heeft toestemming gegeven om ook geschorste oldtimers te verwelkomen.

Wanneer:
3 en 4 oktober 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Nederland
Prijs:
€ 16,00 exclusief showautoticket (€ 5,00). Korting leden deelnemende clubs en kinderen van 6 tot en met 14 jaar, kinderen tot en met 5 jaar gratis.
Meer informatie:
www.automotoditalia.nl/

Nu op voorraad

Meer Lamborghini 3 tweedehands auto's