Mijn Autokopen.nl

All American Days

USA cars temidden van show en entertainment

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Rock 'n' roll, low riders, hot rods, dragsters, petticoats en entertainment kleuren de All American Days. Houd jij van Amerika kom dan genieten in het Autotron.

De combinatie van USA cars en entertainment geven de All American Days altijd een speciaal sfeertje. Je komt er om te krijgen waarin Amerika het beste is: vermaak. Verwacht spectaculaire shows met low riders, demonstraties van de Boogie Academy en veel aparte voertuigen zoals dragsters, hot rods en trikes.

De All American Days vinden plaats in het weekend van 10 en 11 oktober in het Autotron in Rosmalen. Rondom het Expodrome is plek voor honderden auto's en motorfietsen met een showautoticket.

Ook die van jou kan erbij staan, om door alle bezoekers bekeken te worden. Voor elke dag zijn tweehonderd gratis tickets beschikbaar. Die gaan naar degenen die zich het eerst aanmelden (via ondergenoemde site); de rest kan een kortingticket van 12 euro (entree + showauto) bestellen.

Dodges by Mopar

Als je jouw auto aanmeldt voor de Turtle Wax Show & Shine wordt 'ie van voor tot achter bekeken door de jury. Om 15 uur maakt deze bekend wie er met de bokaal Best of Show naar huis gaat. 

Tientallen standhouders demonstreren en verkopen het mooiste en nieuwste van de USA carscene. De beurs wordt zoals gezegd opgeluisterd met live muziek en jukeboxen. Dus zorg dat je vetkuif goed zit en vermaak je!

Wanneer:
10 en 11 oktober 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Nederland
Prijs:
€ 15,00 exclusief showautoticket (€ 5,00). Korting voor leden deelnemende autoclubs, kinderen van 6 tot en met 14 jaar; tot en met 5 jaar gratis.
Meer informatie:
www.allamericandays.nl/

Nu op voorraad