Mijn Autokopen.nl

IAA Frankfurt 2015 [Update]

Grootste personenautobeurs van Europa

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Showauto IAA 2013

Voor de grootste autoshow in Europa moet je de grens over. Maar dan heb je ook wat te zien. 

Sinds 1951 wordt om het jaar in Frankfurt de autobeurs IAA (Internationale Automobil-Ausstellung) georganiseerd. Inmiddels is het, met 230.000 m2, de grootste autoshow van Europa. Vandaar dat de IAA zeer de moeite waard is om te bezoeken. 

Onder de ruim duizend exposanten zitten bijna alle belangrijke automerken, afkomstig uit zo'n 35 landen. Veel automerken kiezen de IAA namelijk uit om hun allernieuwste modellen aan de wereld te tonen. We verwachten dit jaar onder meer de nieuwkomers Mercedes-Benz GLC, Renault Talisman, de compacte Infiniti Q30 en de Tesla-concurrent Audi Q6 e-tron. Ook de nieuwe generatie Audi A4 en Kia Sportage staan op stapel. 

Bovendien tonen de merken met conceptcars wat we in de toekomst van hen kunnen verwachten. Bugatti bijvoorbeeld laat een uitgewerkte visie zien van de opvolger van de Veyron. De Peugeot Fractal Concept is bedoeld om kennis te maken met de bedieningsmogelijkheden van het vernieuwde Peugeot i-Cockpit systeem. En de Citroën Cactus M is pure fun. Zo valt werkelijk alles te zien. 

Of ook dit jaar 159 wereldpremières op de IAA kunnen worden geteld is nog onbekend. Houd daarvoor via deze link het laatste nieuws in de gaten.

De eerste twee beursdagen (15 en 16 september) zijn bestemd voor de pers, de volgende twee voor handelaren. Het publiek is welkom van zaterdag 19 tot en met zondag 27 september 2015.

Wanneer:
19 tot en met 27 september 2015
Openingstijden:
van 9.00 tot 19.00 uur
Plaats:
Messe Frankfurt
Ludwig-Erhard-Anlage 1
60327 Frankfurt am Main
Duitsland
Prijs:
van € 10,00 tot € 16,00 (diverse kortingen van toepassing)
Meer informatie:
www.iaa.de/

Nu op voorraad