Mijn Autokopen.nl

ClassicsNL

Nieuwe beurs met oldtimers

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Citroën DS 1973

Nederland is een oldtimerbeurs rijker. Met ClassicsNL kunnen fans nu ook in Noord-Nederland genieten van klassieke auto's in een professionele omgeving.

In het beurscomplex WTC Expo in Leeuwarden vindt van 11 tot en met 13 september 2015 de eerste aflevering van ClassicsNL plaats. Dat is een nieuwe, professionele beurs voor klassieke auto's waar diversiteit de belangrijkste leidraad is. 

Allereerst brengt de organisatie een zo gevarieerd mogelijk aanbod van auto's bijeen. Denk aan auto's van verschillende merken, in diverse prijsklassen, van populair tot zeldzaam, en naast museale stukken ook verkoopexemplaren. Je komt auto's tegen die in concoursstaat verkeren, originele klassiekers, gerestaureerde voertuigen en beleggingsobjecten.

Ten tweede biedt de beurs meer dan auto's alleen. Je vindt er ook alle aan auto's gerelateerde producten en diensten. Er zijn stands met onderdelen, poetsmiddelen, documentatie, verzekeraars, taxateurs maar ook merkenclubs en verzamelaars. 

Tot slot is diversiteit terug te zien in de manier waarop de auto's en toebehoren worden gepresenteerd. Zo worden kleine 'museumpjes' gevormd, plus enkele themapleinen. Een belangrijk thema is de 60e verjaardag van de Citroën DS. Daarnaast worden pleinen gewijd aan directieauto's uit de jaren '50 en '60 van de vorige eeuw, en aan kleine bestelwagentjes uit de jaren '60 en '70. Voor elk wat wils dus.

Wanneer:
11 tot en met 13 september 2015
Openingstijden:
vrijdag van 11.00 tot 20.00 uur.
zaterdag/zondag van 10.00 tot 18.00 uur
Plaats:
WTC Expo
Heliconweg 52
8914 AT Leeuwarden
Nederland
Prijs:
€ 15,00 exclusief parkeren. Kinderen tot en met 12 jaar gratis
Meer informatie:
www.classicsnl.nl/

Nu op voorraad

Tags: citroën ds oldtimers