Mijn Autokopen.nl

Midland Classic Show 2015

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Range Rover 1970

De groots opgezette Midland Classic Show is ook dit jaar een genot voor publiek en deelnemers. En gratis toegankelijk bovendien. Er zijn daarnaast andere leuke dingen te doen op deze dag in Almere Centrum.

De Vriendenkring Klassiekers organiseert de Midland Classic Show 2015 tegelijk met de najaarskermis op de nabijgelegen Esplanade. Bovendien zijn op deze dag, zondag 27 september 2015, de winkels in het stadscentrum van Almere geopend. De hele familie kan dus een leuke dag beleven.

's Ochtends worden de deelnemende oldtimers ontvangen. Er worden auto's verwacht die minimaal 30 jaar oud zijn. De ouderen onder ons zullen veel modellen herkennen, maar er zijn natuurlijk altijd de nodige 'exotische' exemplaren waar iedereen zich aan vergaapt. 

De deelnemers rijden tijdens de dag een puzzelrit. De Vriendenkring zet deze afwisselende tocht uit door de mooie omgeving van Almere, die volop natuur en cultuur te bieden heeft. Na afloop worden in het stadscentrum prijzen uitgereikt. Ook de wisselbeker gaat over in de handen van de nieuwe winnaar.

Om met een oldtimer mee te doen zijn geen kosten vereist. Wel dien je je vooraf aan te melden via onderstaande website. Het publiek kan gratis de auto's in het centrum van Almere bewonderen.

Wanneer:
27 september 2015
Plaats:
Stadhuisplein / Stadhuispromenade
Almere
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
vriendenkring-klassiekers.nl/

Nu op voorraad