Mijn Autokopen.nl

DPDD @ Zandvoort deel I

Nieuw: de Dutch Porsche Drivers Day

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Porsche 918 Spyder

De gezellige trackdays van Driving-Fun.com zijn genoeglijk bekend. Nu biedt deze organisatie voor het eerst een vrij rijden dag aan specifiek voor Porsche-rijders.

Liefhebbers van vrij rijden op het circuit zullen bekend zijn met de organisatie Driving-Fun.com. Deze coördineert regelmatig trackdays op de circuits van Zandvoort en Assen, evenals in het buitenland. Nu komt het met een nieuw evenement: de Dutch Porsche Drivers Day (DPDD).

Het is een vrij rijden dag in dezelfde ontspannen sfeer als de algemene DF-trackdays, voor zowel beginnende circuitrijders in een straatauto als ervaren racers met een gemodificeerde wagen. Zoals alle DF-dagen is ook het nieuwe evenement geen wedstrijddag, hoewel er naast de Tour- en Sportklasse ook een Raceklasse aan de beurt komt. Tussen 9 en 16.15 uur wordt steeds met een klasse tegelijk gereden, in sessies van drie kwartier. Aan het eind van de dag is er een open pitlane waar alle deelnemers tegelijk de baan op kunnen. 

Wil ook jij je grenzen verleggen en je auto op een veilige manier beter leren kennen, geef je dan op via onderstaande website. Doordat het mogelijk is om een auto te delen kun je de kosten drukken. Voor aanvang is er een verplicht bij te wonen briefing. Raadpleeg onderstaande site voor de eisen die aan jou en je Porsche worden gesteld.

Wanneer:
4 september 2015
Openingstijden:
van 8.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Circuit Park Zandvoort
Burg. van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort
Nederland
Prijs:
€ 295,00 per auto met een persoon (inclusief catering); tweede rijder of bijrijder € 25,00 inclusief
Meer informatie:
www.dftrackdays.com/

Nu op voorraad

Meer Porsche 67 tweedehands auto's