Mijn Autokopen.nl

Family Day (TMCN)

Meeting Ford Mustang-bezitters en -fans

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Ford Mustang Shelby GT350

Het hele gezin is uitgenodigd voor de meeting van de Nederlandse Ford Mustang Club (TMCN). De nieuwe locatie, het Classic Park in Boxtel, heeft iets toe te voegen.

De Nederlandse Ford Mustang Club, voorheen het Team Mustang Center Nederland, organiseert op zondag 13 september 2015 een meeting voor Ford Mustang-bezitters en -liefhebbers. Als je geen lid van de club bent kun je je via onderstaande site nog tot 1 september aanmelden; je krijgt dan gratis toegang tot de meeting én de faciliteiten van het Classic Park in Boxtel.

Dat is namelijk de nieuwe locatie voor de bijeenkomst. Het park biedt veel plek om (gratis) te parkeren, waar iedereen elkaars Mustang kan bekijken. Op de swapmeet kun je Mustang-gerelateerde spullen zoals onderdelen verkopen, al dan niet vanuit je kofferbak. Er is passende muziek en voor de kinderen een springkussen. 

Ook de Classic Park-faciliteiten zijn interessant voor het hele gezin. Het museum toont circa honderdtwintig klassieke auto's, die gewoon te koop zijn - in welk museum vind je zoiets? In de werkplaats kun je zien hoe klassiekers worden gerestaureerd. Ook vind je een lifestyleshop en restaurant. 

De leden van de TMCN kunnen ook al een dag eerder naar Boxtel komen. Via de club worden hotelovernachtingen aangeboden; zie hiervoor ondergenoemde website. Op de site staat ook te lezen hoe je je aanmelden kunt als je aanwezig wilt zijn in een geschorste oldtimer. De meeting valt namelijk onder de zogenaamde Evenementenregeling van de Belastingdienst. 

Wanneer:
13 september 2015
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
gratis voor TMCN-leden
Meer informatie:
www.fordmustangclub.nl/

Nu op voorraad