Mijn Autokopen.nl

Volvo Klassieker Beurs 2015

Kopen, demonstreren, diagnosticeren en ontmoeten

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

De Volvo Klassieker Beurs staat weer voor de deur. Er is van alles te koop, van onderdelen tot miniaturen maar ook klassieke Volvo's. Daarnaast is de beurs dé plek waar je moet zijn voor advies en uitwisseling.

Dit jaar staat de Volvo Klassieker Beurs op de kalender aangekruist in het laatste weekend van september. Het is alweer de 23e editie. Wederom vindt deze plaats in het Autotron te Rosmalen. Door Volvo-klassiekers uit de verschillende perioden op de beurs te zetten krijg je in het Autotron een volledig beeld van de producten die het Zweedse merk door de jaren heen heeft ontwikkeld. 

De tentoongestelde Volvo's worden te koop aangeboden maar er zijn ook showauto's van Volvo-clubs uit Nederland en België. Er wordt voorlichting gegeven, technische informatie verstrekt en er zijn demonstraties. Je steekt dus altijd wat op. En anders is er wel genoeg gelegenheid om een praatje te maken met andere Volvo-fans. En de kids vermaken zich ondertussen bij de kinderactiviteiten.

Te koop en te doen

Op de beurs vind je meer dan alleen auto's. Natuurlijk onderdelen en smeermiddelen maar ook gereedschappen en literatuur - bijvoorbeeld voor restauratie - plus miniatuurautootjes en automobilia. Heb je vragen, dan kun je experts raadplegen zoals autobedrijven, restaurateurs en handelaren. 

Volvo 262C 1975-1981

Doctor Volvo is ook weer van de partij. Wil je op zaterdag 26 of zondag 27 een consult met de doc, om uit te dokteren wat er mis is met je ouwe, getrouwe Volvo, dan kun je dit vooraf kenbaar maken via onderstaande website. 

Overnachting

Wellicht vind je het prettig om vlak bij de beurs te overnachten, bijvoorbeeld als je zelf spullen verkoopt. Dan ben je 's ochtends lekker op tijd en kun je 's avonds direct het bed induiken. Via de website die we onderaan het artikel noemen kun je tegen een aantrekkelijke prijs een verblijf boeken bij Vakantiepark Dierenbos of het Van der Valk Hotel Nuland. 

Wanneer:
26 en 27 september 2015
Openingstijden:
zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur, zondag van 10.00 tot 16.00 uur
Plaats:
Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Nederland
Meer informatie:
www.volvobeurs.nl/

Nu op voorraad