Mijn Autokopen.nl

TT Raceworld vrij rijden

Trackday op het TT Circuit

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Circuit rijden

Topsport met plezier, zo noemt TT Raceworld autoracen en circuit rijden. Iedereen kan eraan meedoen, want trackdays bieden volop gelegenheid tot veilig maar gecontroleerd, met volle snelheid het TT Circuit over te gaan.

TT Raceworld organiseert al meer dan 15 jaar cursussen en trackdays op het TT Circuit in Assen. Bij de organisatie is men ervan overtuigd dat iedereen een rondje over het circuit kan rijden, maar dat het heel andere koek is om de controle te houden over een zware auto die op volle snelheid door de bocht vliegt. Autoracen is een topsport, zegt TT Raceworld, maar wel een met plezier. 

Dat kun je zelf beleven op een van de trackdays die het bedrijf organiseert. Na een korte briefing kun je tussen 12.30 en 16.30 uur vrij rijden op het circuit, in je eigen auto - mits die voldoet aan de eisen (zie onderstaande website). En wil je bijvoorbeeld je stuurtechniek verbeteren of weet je niet hoe je bochten moet aansnijden, dan kun je een instructeur mee laten rijden. Veilig autorijden is prioriteit nummer 1, maar ook rijtechnieken zijn belangrijk om hard te kunnen gaan.

Na afloop ga je, net als een topsporter, moe naar huis maar wel met de kick van het circuitrijden nog voelbaar in je lijf. De eerstvolgende TT Raceworld-trackday is op zaterdag 11 februari 2017.

Wanneer:
11 februari 2017
Openingstijden:
van 11.00 uur tot 16.30 uur
Plaats:
TT Circuit
De Haar 9
9405 TE Assen
Nederland
Prijs:
€ 250,00 exclusief eventuele instructie
Meer informatie:
www.ttraceworld.nl/

Nu op voorraad