Mijn Autokopen.nl

Best of British 2016

Festival voor liefhebbers van Britse auto's

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

McLaren 650S Spider

Na een maandje vakantie keren de Classic Park Festivals op 28 augustus weer terug met Best of British.

Klassieke en exclusieve auto's van Britse makelij staan op zondag 28 augustus 2016 op het Classic Park in Boxtel in de aandacht. We kennen natuurlijk allemaal Rolls-Royce, Jaguar, McLaren en Aston Martin, maar er is meer. Bentley, Jensen, Morgan, Triumph, Austin, Lotus, Land Rover, Reliant, Ascari, Morris enzovoort - het Verenigd Koninkrijk heeft een rijke autotraditie. 

Het leuke van de Classic Park Festivals is dat je als eigenaar van een Britse auto - oud of nieuw, exclusief of gewoontjes, het maakt niet uit - wordt uitgenodigd om deze te komen showen. Rondom het park zijn ongeveer vijfhonderd showplaatsen waar ook de jouwe kan staan. Temidden van die exclusieve wagens!

Bovendien ding je dan mee naar prijzen in het Concours d'Élégance waarbij de mooiste auto's in verschillende categoriën worden verkozen. Een gratis fotoshoot op een mooie locatie behoort eveneens tot de mogelijkheden. Het Classic Park biedt die dag ook bedrijvenstands, een Swapmeet voor onderdelen en een springkussen voor de kids. Verder kunnen er autoclubs aanwezig zijn.

Classic Park

Het festivalticket geeft daarnaast toegang tot het Classic Park zelf. Behalve uit een oldtimermuseum bestaat dit uit een werkplaats, een auto-gerelateerde lifestylewinkel en het restaurant Miglia Lounge.

Bezoekers met een geschorste oldtimer kunnen gebruikmaken van de evenementenregeling van de Belastingdienst. De eerste honderd chauffeurs met een thema-auto, die via de webshop een kaartje bestellen, ontvangen een ticket voor slechts 5 euro. Meer informatie over deze mogelijkheden vind je op onderstaande website. 

Wanneer:
28 augustus 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.30 euro
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 (kinderen van 5 tot en met 12 jaar € 7,00)
Meer informatie:
www.classicpark.nl/

Nu op voorraad