Mijn Autokopen.nl

Oldtimerbeurs auto's, motoren en bromfietsen 2016

Zomereditie met aandacht voor cabrio's

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Ford Taunus 12M

Speciaal voor de zomereditie van de Oldtimerbeurs zorgt het Autotron voor de aanwezigheid van de nodige cabriolets. De Taunus M Club verzorgt een presentatie.

Zomer of winter, bij het Autotron in Drunen zijn altijd Oldtimerbeurzen te bezoeken. Speciaal voor de zomereditie eind augustus zorgt de organisatie voor de aanwezigheid van de nodige cabrio's. Deze editie zullen automobielen, motorfietsen en bromfietsen worden tentoongesteld en aangeboden. 

Op de beurs kun je ook naar hartelust snuffelen tussen de onderdelen, restauratiegereedschappen en -literatuur, miniaturen en accessoires die te koop aangeboden worden. De aanwezige verkopers en eigenaren zijn er ook om kennis over te dragen of gewoon een leuke anecdote te vertellen.

Dit keer verzorgt de Taunus M Club een presentatie van een aantal mooie Fords uit de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw. Velen onder ons zullen de Ford Taunus M-modellen - de naam verwees naar 'Meesterwerk' - uit de jaren 1957 tot 1971 goed herinneren. De middenklasse uit de Duitse fabriek was indertijd een populaire auto, en op de presentatie zul je wel zien waarom.

Wanneer:
27 en 28 augustus 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Autotron
Graafsebaan 133
5248 NL Rosmalen
Nederland
Prijs:
€ 12,50 (kinderen tot 15 jaar gratis)
Meer informatie:
www.autotron.nl/

Nu op voorraad

Tags: ford taunus oldtimers