Mijn Autokopen.nl

Basis- of Vervolgcursus Terreinrijden

Benut ruim 25 jaar aan off-road ervaring

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Met ruim 25 jaar aan off-road ervaring is 4WD Travel een geschikte partij om de kneepjes van het terreinrijden aan nieuwkomers te leren. Dat kunnen beginnende SUV-rijders zijn of gevorderde terreinwagen bestuurders.

De naam 4WD Travel mag anders doen vermoeden maar de organisatie organiseert onder meer cursussen voor bestuurders van vierwielaangedreven voertuigen. Bijvoorbeeld om je voor te bereiden op een vakantie waarbij je off-road gaat met je wagen. De Basis- en Vervolgcursus zijn bijna iedere maand te volgen.

Basis- en Vervolgcursus

Op de Basiscursus zijn beginnende 4x4-rijders welkom, in een standaard terreinwagen of een SUV. Wie zelf geen vierwielaangedreven auto heeft maar alvast kennis wil maken met terreinrijden kan een auto huren. De cursus bestaat uit een uurtje theorie en de rest van de dag oefenen in de praktijk. Zo ondervind je zelf wat allemaal mogelijk is op off-road gebied. 

Tijdens de Vervolgcursus - alleen te volgen indien je de Basiscursus achter de rug hebt - wordt eerst je basiskennis kort opgefrist. De theorieles gaat wat dieper in op de werking van een 4x4 en de praktijkoefening confronteert je met extremere omstandigheden dan de Basiscursus. Voor de Vervolgcursus is een standaard 4WD auto geschikt.

Nissan Navara

Bijrijders

In principe wordt iedere auto bezet door een cursist en een (of meerdere) bijrijder(s). Daarbij is het niet de bedoeling dat de bijrijder (veel) zelf gaat oefenen. Een autobezetting met alleen een cursist is ook mogelijk maar dan betaal je op 5 euro na evenveel als met twee cursisten. Voor bijrijders betaal je 22 euro per persoon. 

De eerstvolgende cursus is op zondag 2 april 2017. Op 7 mei is de volgende mogelijkheid.

Wanneer:
2 april 2017
Openingstijden:
van 9.00 tot 17.00 uur
Plaats:
Oss
Nederland
Prijs:
€ 130,00 (Basiscursus) of € 155,00 (Vervolgcursus) op basis van één bestuurder en één bijrijder. Exclusief eventuele autohuur.
Meer informatie:
www.4wdtravel.nl/

Nu op voorraad