Mijn Autokopen.nl

2CV Wintermeeting

Weekend voor Citroën 2CV-clubs

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Citroën 2CV 1959

Juist in de winter kan het leuk zijn om te gaan kamperen. Begin februari zijn leden van alle 2CV-clubs uit Nederland welkom in de Noordoostpolder.

Tijdens de wintermaanden worden weinig meetings voor autoliefhebbers georganiseerd. Een uitzondering is de nationale Wintermeeting voor 2CV-clubs, die in 2016 alweer voor de veertiende keer plaatsvindt. Net als een jaar eerder zijn de clubleden te gast op een natuurcamping van Staatsbosbeheer in de Noordoostpolder. 

Het kampeerterrein, de Veenkuil, ligt in het Kuinderbos - bijzonder vanwege z'n zilte bodem. Waar eens de Zuiderzee stroomde groeien nu volop planten, bomen en paddenstoelen. Je kunt er roofvogels en kleine diertjes zien zoals de marter. Er grazen IJslandse paarden en Welsh pony's om een deel van het bos open te houden. Een leuke plek dus voor een bijeenkomst.

De 2CV-meeting vangt op vrijdag 5 februari om 16 uur aan. Iedereen heeft de tijd om zich te installeren, kennis te maken met nieuwkomers en bij te praten met bekenden. Op zaterdag wordt, zo rond de klok van 10.30 uur, een puzzeltocht verreden. Het is mogelijk (à 10 euro per Citroën) om alleen aan dit deel van de Wintermeeting deel te nemen. 

De rest blijft 's avonds lekker rond het kampvuur zitten. Op de zondagochtend is er een 'all-inclusive' ontbijt, waarna een gezamenlijke wandeling door het winters landschap volgt. De meeting is, kortom, een uitje voor het hele gezin. Zie onderstaande website voor deelname.

Wanneer:
5 tot en met 7 februari 2016
Openingstijden:
vanaf vrijdag 16.00 uur
Plaats:
natuurkampeerterrein De Veenkuil
Hopweg 21
8314 PX Bant
Nederland
Prijs:
€ 20,00 per Citroën inclusief de bestuurder, € 5,00 per extra inzittende
Meer informatie:
www.2cvfriends.nl/

Nu op voorraad

Tags: citroën 2cv puzzelrit