Mijn Autokopen.nl

BMW Driving Experience

Trainingen om autorijden veiliger, efficiënter én leuker te maken

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

BMW Driving Experience

Sinds dit jaar draait het BMW Driving Experience Slotemakers met goedkeuring van het Duitse moederbedrijf. Je kunt er rijtrainingen volgen, events beleven en vooral veel rijplezier opdoen.

Direct naast het circuit van Zandvoort, in de duinen, vind je de BMW Driving Experience Slotemakers. Het is de eerste BMW Driving Academy buiten Duitsland die door het Beierse bedrijf gecertificeerd is. Dat betekent dat onder meer de inhoud van de opleidingen, de deskundigheid van de instructeurs en het terrein allemaal van hoog niveau zijn bevonden. 

Niet alleen het actief rijden overtuigde het certificatieteam, ook de beleving die klanten meekrijgen tijdens de rijtrainingen en evenementen. Het aanbod bouwt dan ook voort op de inzichten van voormalig coureur en meesterslipper Rob Slotemaker. Die maakte van 'antislippen' z'n vak maar vond tegelijkertijd dat veilig autorijden ook leuk moest zijn. De tijdgeest heeft daarnaast een grotere rol voor efficiënt rijden weggelegd. 

Aanbod

Het vaste aanbod van het BMW Driving Experience Center bestaat nu uit zes trainingen. Het is 'veiligheid voorop' bij de BMW Basic Safety Training, Basic Safety Compact en Young Driver Training. Driften komt aan bod bij de cursus BMW Powerslide Training. Ga je voor performance dan wacht BMW M Unlimited op je, of zelfs de BMW i meets M Training. De kosten lopen uiteen van 99 tot en met 999 euro.

Je rijdt in een nieuwe BMW 1 Serie, of voor de laatstgenoemde trainingen een M6 en/of i8. De cursussen verschillen in lengte en aantal deelnemers; sommige zijn zelfs een op een. De Experience is ook beschikbaar voor zakelijke evenementen. Neem contact op via onderstaande website om een uitje naar jouw wens te realiseren. Veel plezier!

Wanneer:
1 januari tot en met 30 juni 2016
Openingstijden:
maandag tot en met zondag van 09.00 tot en met 21.00 uur
Plaats:
BMW Driving Experience Slotemakers
Rob Slotemakerstraat 1
2041 KN Zandvoort
Nederland
Meer informatie:
www.bmw.nl/nl/content/meer-bmw/driving-experience/intro.html

Nu op voorraad

Tags: bmw rijtraining