Mijn Autokopen.nl

Japan Classic Sunday 2016

Sportieve auto's uit het land van de rijzende zon

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Japan Classic Sunday

De Japan Classic Sunday is weer springlevend. Alle sportieve auto's van Japanse makelij kunnen gratis deelnemen op 3 juli.

Sinds enkele jaren wordt de Japan Classic Sunday weer georganiseerd. Het evenement richt zich op eigenaren en liefhebbers van Japanse klassiekers, youngtimers en achterwielaangedreven sportwagens. Dus rijd jij een Nissan, Datsun, Suzuki, Toyota, Honda, Mitsubishi, Mazda, Subaru, Isuzu of ander Japans merk kom dan op 3 juli naar Gemert om gratis aan het evenement deel te nemen. 

En heb je nog onderdelen of andere autogerelateerde spulletjes die je kwijt wilt dan kun je die uit je kofferbak verkopen. Een volledige (club)stand inrichten kan ook maar dan dien je vooraf contact op te nemen met de organisatie. In de middag is het mogelijk om, tegen betaling, je auto te laten taxeren. Kijk vooraf even op ondergenoemde website om te zien wat je daarvoor mee dient te nemen. 

Gratis toerrit

Rijders van een Japanse sportieve wagen kunnen ook deelnemen aan een toerrit. De route is op papier verkrijgbaar zodat je deze individueel kunt afleggen, tussen 14 en 15 uur. De rit door Noord-Brabant is circa 50 km lang.

Aanmelden voor deelname aan het evenement is niet nodig. Als je gebruik wilt maken van de evenementenregeling voor geschorste oldtimers kijk dan vooraf op onderstaande website wat te doen. 

Wanneer:
3 juli 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.00 uur
Plaats:
café-restaurant De Koksehoeve
Koksedijk 25
5421 ZB Gemert
Nederland
Prijs:
gratis
Meer informatie:
www.japanclassicsunday.nl/

Nu op voorraad