Mijn Autokopen.nl

Concorso Italiano

Nieuw festival Classic Park

Evenement Let op: dit evenement heeft al plaatsgevonden

Naast Viva Italia en Auto Moto d'Italia is er nu ook Concorso Italiano. In combinatie met Classic Park belevingscentrum belooft het nieuwe event een leuke dag te worden. 

De organisatoren van de populaire festivals Viva Italia en Auto Moto d'Italia introduceren een nieuw evenement: Concorso Italiano. Als locatie is gekozen voor het Classic Park in Boxtel, het belevingscentrum met museum. Een groot voordeel is dat parkeren hier - ook op de showpaddocks - gratis is. En met je entreeticket kun je het evenement én alle Classic Park-gebouwen in. 

Doe zelf mee

Heb je zelf een Italiaanse auto, oud of jong, kom dan daarin op de festivaldag (zondag 10 juli) naar Boxtel. Zelfs eigenaren van een geschorste oldtimer kunnen via de evenementenregeling aanwezig zijn. Het maakt niet uit of je in een klein Fiatje komt of een aanwezige Lamborghini, alle merken van Italiaanse makelij zijn welkom. 

Bezitters van mooie Italiaanse auto's kunnen zich vooraf aanmelden om een plekje op de showpaddocks te bemachtigen. Er zijn bijna vijfhonderd showplaatsen, inclusief die voor leden van deelnemende clubs. Zo zullen onder andere Alfa Romeo-, Fiat-, Maserati- en Lamborghini-clubs aanwezig zijn. Je kunt mooie of bijzondere wagens ook aanmelden voor het Concours d'Élégance, een wedstrijd waarbij de auto's door een deskundige jury beoordeeld worden. Wie wint een prijs?

Ferrari-modellen

Meerijden in een Ferrari

Het event is ook open voor wie geen auto van een Italiaans merk heeft. Om toch een beetje te proeven waar die liefde vandaan komt kan iedereen een ritje boeken in een Ferrari F40. Gedurende meer dan 10 minuten word je dan meegenomen op de openbare weg. Net als bij de andere activiteiten adviseren we je onderstaande website te raadplegen voor eventuele extra kosten of aanmelding.

Speciaal voor deze gelegenheid zullen in het Classic Park-museum bijzondere Italiaanse oldtimers te zien zijn. Ook het restaurant, de winkel en werkplaats zijn open. Op het festival staan kraampjes die eveneens accessoires, kleding en lifestyle-artikelen verkopen. Italiaanse muziek, hapjes en hopelijk een zonnetje brengen je in een passende sfeer. Ciao!

Wanneer:
10 juli 2016
Openingstijden:
van 10.00 tot 17.30 uur
Plaats:
Classic Park
Koppenhoefstraat 14
5283 VK Boxtel
Nederland
Prijs:
€ 9,50 , mindervaliden en kinderen van 4 tot en met 12 jaar € 7,00 (kinderen tot en met 3 jaar gratis)
Meer informatie:
www.concorsoitaliano.nl/

Nu op voorraad